Menu
RSS
Τρίτη, 07/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Οδυσσέας για μηλοπαραγωγούς στην Αρκαδία: ""Δεκαπέντε μέρες μετά τη σχετική ερώτησή μας στη Βουλή, το δίκαιο αίτημα ικανοποιείται"

Οδυσσέας για μηλοπαραγωγούς στην Αρκαδία: ""Δεκαπέντε μέρες μετά τη σχετική ερώτησή μας στη Βουλή, το δίκαιο αίτημα ικανοποιείται"

Μετά τη θετική εξέλιξη για τους μηλοπαραγωγούς της Αρκαδίας, ο βουλευτής Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος, σημείωσε... "Δεκαπέντε μέρες μετά τη σχετική ερώτησή μας στη Βουλή, το δίκαιο αίτημα των αγροτών ικανοποιείται. Αφού το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης ανακοίνωσε για την ένταξη μηλοκαλλιεργητών Αρκαδίας στις de minimis αποζημιώσεις στο πλαίσιο αποζημίωσης των παραγωγών επιτραπέζιων ροδάκινων, συμπύρηνων, βερίκοκων, μήλων και κάστανων που επλήγησαν εξαιτίας της ενεργειακής κρίσης. Είναι πολύ σημαντικό να στηριχτούν οι καλλιεργητές από το κράτος για την απρόσκοπτη συνέχεια της παραγωγής."

1 σχόλιο

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Παρασκευή, 20 Ιανουαρίου 2023 19:55 Σύνδεσμος σχολίου

    Μετά το αίτημα του Επιμελητηρίου και της Ένωσης θυμήθηκες να μιλήσεις και εσύ και τώρα βγήκες να μας πεις ότι το αίτημα σου ικανοποιήθηκε. απλά ο κόσμος καταλαβαίνει.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...