Menu
RSS
Πέμπτη, 25/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Ο Εφοπλιστής Μαρτίνος και οι Φαρμακοβιομήχανοι Δέμος και Τρύφων στην εκδήλωση Βλάση!

Ο Εφοπλιστής Μαρτίνος και οι Φαρμακοβιομήχανοι Δέμος και Τρύφων στην εκδήλωση Βλάση!

Στην κοπή πίτας του πολιτικού γραφείου του βουλευτή Αρκαδίας Κώστα Βλάση στην Αθήνα, πέρα από τα πολιτικά και αυτοδιοικητικά πρόσωπα, ιδιαίτερη αξία είχαν οι παρουσίες σημαντικών επιχειρηματιών από την Αρκαδία και όχι μόνο.

Ανάμεσά τους ξεχώρισε η παρουσία του Εφοπλιστή και Διοικητή του Αγίου Όρους κ. Αθανάσιου Μαρτίνου με καταγωγή από τη Στεμνίτσα Γορτυνίας. Ένας άνθρωπος που δεν του αρέσει η αυτοπροβολή και έχει αθόρυβα μια σπουδαία συνεισφορά στην Αρκαδία, με άπειρες χορηγίες και οικονομική συμβολή για να επιλυθούν δεκάδες μικρά και μεγάλα προβλήματα.

Επίσης, άξια αναφοράς είναι και η παρουσία του κ. Δημήτρη Δέμου ο οποίος έλκει την καταγωγή του από την Αρκαδία και που με την φαρμακοβιομηχανία DEMO σχεδιάζει μια εμβληματική επένδυση 160.000.000 € με δημιουργία εκατοντάδων θέσεων εργασίας μέσα στα επόμενα χρόνια. Μια επένδυση που ήδη εξελίσσεται στην Βιομηχανική Περιοχή Τρίπολης.

Τέλος, να υπογραμμιστεί και η παρουσία του Πρόεδρου της φαρμακοβιομηχανίας ELPEN κ. Θεόδωρου Τρύφωνα. Η ELPEN σχεδιάζει επένδυση 30.000.000 ευρώ στη Βιομηχανική Περιοχή της Τρίπολης.

Για τις παρουσίες αυτές, ο Κώστας Βλάσης, έγραψε … «Θέλω να ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου τους πάνω από 50 συναδέλφους Βουλευτές και Υπουργούς, που χθες με τίμησαν με την παρουσία τους στην κοπή της πίτας του πολιτικού μου γραφείου στην Αθήνα, καθώς και τον Περιφερειάρχη Αττικής Γιώργο Πατούλη αλλά και τους Δημάρχους της Αρκαδίας μας!

Ένα ξεχωριστό ευχαριστώ στον εφοπλιστή και Διοικητή του Αγίου Όρους κ. Θανάση Μαρτίνο, με τον οποίο συνεργαστήκαμε άριστα κατά τη διάρκεια της θητείας μου στο Υπουργείο Εξωτερικών και ο οποίος έχει πραγματικά προσφέρει πολλά στην Πατρίδα μας.

Δεν θα μπορούσα να μην ευχαριστήσω για την παρουσία τους και τους επιχειρηματίες κκ Θεόδωρο Τρύφωνα, Πρόεδρο της ΠΕΦ και ιδιοκτήτη της ELPEN, και Δημήτρη Δέμο, ιδιοκτήτη της DEMO, που πραγματοποιούν δύο μεγάλες επενδύσεις στο χώρο του φαρμάκου στην Τρίπολη και βέβαια το Νίκο Μπάκο, που με τον Αστέρα Τρίπολης και όχι μόνο, κάνουν όλους τους Αρκάδες υπερήφανους.»

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...