Κώστας Βλάσης: "Στις εκλογές του ‘19 το σύνθημα μου για την Αρκαδία ήταν ένα: Ανάπτυξη, ανάπτυξη, ανάπτυξη" (vd)
Σε μια συνέντευξη εφ όλης της ύλης ο Βουλευτής Αρκαδίας Κώστας Βλάσης ανέλυσε θέσεις και απόψεις. Μια συνέντευξη σε βαρύ κλίμα με ειδική αναφορά στο δυστύχημα των Τεμπών. Ο κύριος Βλάσης δεν παρέλειψε να αναφερθεί στο σύστημα υγείας δίνοντας έμφαση στο Παναρκαδικό Νοσοκομείο αλλά και σε επενδύσεις που αναβαθμίζουν τον τόπο παρέχοντας μια σειρά από οφέλη.
Επιπλέον, υπογράμμισε ότι για την περιοχή μας "οι επενδύσεις των DEMO, ELPEN και HENGAS αποδεικνύουν ότι πετύχαμε".
Δείτε το σχετικό βιντεο:
Tags:
Κώστας Βλάσης,Σχετικά Άρθρα
- Την Τετάρτη η κηδεία του 34χρονου Δημήτριου Αλεξάκου στο Βουνό Τεγέας
- Χριστογιαννόπουλος: "Ο κ. Μιχόπουλος καλεί στο δημοτικό συμβούλιο τους Τσιριγώτη, Μπούρα, Παπαδόπουλο για να τον βγάλουν από το αδιέξοδο"
- Διευθυντής Κέντρου Υγείας Τροπαίων: "Πίσω από έναν κλειστό δρόμο, κρύβεται ο ασθενής με έμφραγμα που περιμένει να φτάσει έγκαιρα στο νοσοκομείο"
- Κουρουνιώτης: "Όλα όσα ακούστηκαν σήμερα για τα επιχειρηματικά πάρκα, να δοθούν στη δικαιοσύνη"
- Μπούρας: "Το Δημοτικό Συμβούλιο Μεγαλόπολης να αναζητήσει ευθύνες από τη ΔΕΗ - Είναι τεράστια η ζημία που δεν προχωρά το πάρκο στο Ψαθί"
1 σχόλιο
-
Γιουρούσι γιουρούσι γιουρούσι ήταν ! Πέτραν καθάρισε τον αμπαλο να τελειώνουμε!






