Διακοπές ρεύματος θα γίνουν σε χωριά της Αρκαδίας - Η λίστα
Ο ΔΕΔΔΗΕ ενημερώνει ότι λόγω εργασιών συντήρησης του Δικτύου του ΔΕΔΔΗΕ θα πραγματοποιηθεί διακοπή ηλεκτροδότησης στα παρακάτω Τ.Δ. :
|
|
Από ημ/νία και ώρα |
Έως ημ/νία και ώρα |
Δήμος/κοινότητα |
Περιγραφή περιοχής |
|
23/03/2023 10:00 π.μ. |
23/03/2023 14:0 μ.μ. |
ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ |
Δ.Δ.: ΑΝΕΜΟΔΟΥΡΙ, ΜΑΚΡΥΣΙ, ΜΑΛΩΤΤΑ & ΡΑΨΑΜΑΤΗ |
|
Από ημ/νία και ώρα |
Έως ημ/νία και ώρα |
Δήμος/κοινότητα |
Περιγραφή περιοχής |
|
23/03/2023 10:00 π.μ. |
23/03/2023 14:00 μ.μ. |
ΤΡΙΠΟΛΗΣ |
Δ.Δ. : ΑΘΗΝΑΙΟ, ΚΕΡΑΣΤΑΡΙ, ΠΑΛΑΙΟΧΟΥΝΙ & Ο ΟΙΚΙΣΜΟΣ ΜΑΡΜΑΡΙΑ |
Η επανατροφοδότηση θα γίνει χωρίς προειδοποίηση, γι' αυτό λοιπόν οι εγκαταστάσεις και τα δίκτυα θα πρέπει να θεωρούνται ότι ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΥΠΟ ΤΑΣΗ.
Για λόγους ασφαλείας, απαγορεύεται η προσέγγιση στους αγωγούς ή σε άλλα στοιχεία του δικτύου, έστω και αν βρίσκονται στο έδαφος.
ΑΠΌ ΤΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ
ΔΕΔΔΗΕ/ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΡΙΠΟΛΗΣ
Πληροφορίες στο τηλέφωνο: 2710 / 373500 (Επιλογή 4)
27950 / 43780
Σχετικά Άρθρα
- Καταγγελία για το 11ο Σύνταγμα Πεζικού στην Τρίπολη | "Υπάρχουν ΜΟΝΟ 12 εξαντλημένοι φαντάροι-Σκλάβοι για να τα κάνουν όλα!"
- Παπαθανάσης για τις φυλακές Μεγαλόπολης: "Θα δημιουργήσει νέες θέσεις εργασίας και να ενισχύσει την τοπική οικονομία"
- Μητσοτάκης από τη Μεγαλόπολη | Επένδυση 130 εκατ. ευρώ στην υδροπονία – Αναφορά για 500 θέσεις εργασίας!
- Μεγαλόπολη - Υπογράφτηκε η σύμβαση για τις φυλακές | Μητσοτάκης: «Είναι στο χέρι μας να αποδείξουμε ότι η πόλη δεν θα σβήσει μετά τον λιγνίτη»
- Διαμαρτυρία πολιτών έξω από το Δημαρχείο Μεγαλόπολης κατά την άφιξη Μητσοτάκη! (vd)






