Η Φιλόλογος Αθανασία Φιλοπούλου "έκλεισε" το βουλευτικό ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ στην Αρκαδία
Η Φιλόλογος Αθανασία Φιλοπούλου θα είναι το πρόσωπο που αποτελεί την 5η κατά σειρά ανακοίνωσης υποψηφιότητα του βουλευτικού ψηφοδελτίου ΣΥΡΙΖΑ στην Αρκαδία.
Αυτό ανακοινώθηκε σήμερα.
Να σημειωθεί ότι ήδη είχαν ανακοινωθεί από το προηγούμενο διάστημα οι Γιώργος Παπαηλιού, Χρήστος Στάικος, Αντωνία Γιαννούλη και Διονύσης Παπαδόπουλος.
Σχετικά Άρθρα
- Ερώτηση από 11 βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ: "Το Υπουργείο Περιβάλλοντος θα ανακαλέσει άδειες και εγκρίσεις έργων ΑΠΕ στο Μαίναλο και στον Πάρνωνα;"
- ΣΥΡΙΖΑ: "Ο περιφερειακός σύμβουλος Μάρκος Λέγγας μπήκε ως εκπρόσωπος των αγροτών και βγήκε ως στέλεχος της ΝΔ από το Μαξίμου"
- ΣΥΡΙΖΑ - Φάμελλος | Διέγραψε τον Φαραντούρη - Του ζητά να παραδώσει την έδρα
- Έξι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ ζητούν να ακυρωθεί το κλείσιμο του υποκαταστήματος της Εθνικής Τράπεζας στο Άστρος
- Ερώτηση από 7 βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ - "Επιβεβλημένη η ενίσχυση της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αρκαδίας με συμπληρωματικές μεταθέσεις"
2 σχόλια
-
Θα μας γράφει έκθεσης ιδεών
-
Δικαιοσύνη παντού. Καλή επιτυχία.






