Στη μονάδα της Παλαιόχουνης τα σκουπίδια από Γορτυνία και Μεγαλόπολη
Στη μονάδα της Παλαιόχουνης θα οδηγούνται προς διαχείριση τα απορρίμματα από τους Δήμους Μεγαλόπολης και Γορτυνίας, σύμφωνα με σχετική οδηγία που έδωσε ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας.
Οπως είναι γνωστό, το ισχύον σήμερα ΠΕΣΔΑ (Περιφερειακό Σχέδιο Διαχείρισης Αποβλήτων) προβλέπει ότι οι δύο πιο πάνω αρκαδικοί δήμοι θα πρέπει, στο πλαίσιο της ΣΔΙΤ κεντρικής διαχείρισης, να προωθούν τα απορρίμματά τους στη μονάδα της Καλλιρρόης, στη Μεσσηνία, η οποία αναμένεται να ξεκινήσει τη μεταβατική της λειτουργία στο τέλος του τρέχοντος Απριλίου.
“Η σχετική ρύθμιση αφορά στο διάστημα που απομένει μέχρι την αναθεώρηση που θα γίνει στο ισχύον ΠΕΣΔΑ, που δύσκολα κατανοεί κανείς γιατί προέβλεψε δύο αρκαδικοί δήμοι που γειτνιάζουν με τη μονάδα της Παλαιόχουνης να εξυπηρετούνται από μια μονάδα πολύ μακριά τους” δήλωσε σχετικά ο Π. Νίκας.
Σχετικά Άρθρα
- «Στα Βήματα της Άλωσης» | Η Τρίπολη τίμησε την 23η Σεπτεμβρίου με μια μεγάλη πομπή, αναμμένες δάδες και παραδοσιακούς χορούς (vd)
- ΠΑΣΟΚ Αρκαδίας: "Χρόνια πολλά, Τρίπολη"!
- Χριστογιαννόπουλος: "Η δημοτική αρχή Μεγαλόπολης ακυρώνει διαγωνισμό που προκήρυξε η ίδια"!
- Ματαιώνεται ο διαγωνισμός για την ενεργειακή πλατεία στη Μεγαλόπολη
- Μια όμορφη συνάντηση στον ιστορικό σταθμό Παρθενίου
1 σχόλιο
-
ΠΟΙΟΝ ΔΟΥΛΕΥΕΤΕ ΜΕ ΤΗ ΜΟΝΑΔΑ ; ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΟΝΑΔΑ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΟΥΜΕ ;
ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΛΕΤΕ ΣΤΟΝ ΧΑΔΑ ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ ΝΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΤΙ ΜΙΛΑΜΕ ;






