Κοινή δράση από το ΚΤΕΛ Αρκαδίας και το Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου

Η στενή συνεργασία της ΚΤΕΛ Ν. Αρκαδίας Α.Ε. με το Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου, με στόχο την εν γένει εξυπηρέτηση των αναγκών των φοιτητών του Πανεπιστημίου, συνεχίζεται με μία ακόμα δράση.
Την Παρασκευή 9 Ιουνίου 2023 πρόκειται να πραγματοποιηθεί επίσκεψη εκπαιδευτικού χαρακτήρα των φοιτητών του Πανεπιστημίου, στο Τεχνολογικό και Πολιτιστικό Πάρκο Λαυρίου.
Η επίσκεψη αυτή υποστηρίζεται θερμά από την ΚΤΕΛ Ν. Αρκαδίας Α.Ε. η οποία προσφέρει τρία πούλμαν για τη μετακίνηση των φοιτητών από την Πελοπόννησο προς το Πάρκο του Λαυρίου.
Με πρωτοβουλία του Πανεπιστημίου αλλά και τη συνδρομή της ΚΤΕΛ Ν. Αρκαδίας Α.Ε, η εκπαιδευτική επίσκεψη θα πραγματοποιηθεί με δυνατότητα συμμετοχής φοιτητών/τριών του Πανεπιστημίου από την Τρίπολη, την Καλαμάτα και την Πάτρα.
Η δράση αυτή θα δώσει τη δυνατότητα στους φοιτητές και στις φοιτήτριες να γνωρίσουν από κοντά το όραμα και τη στρατηγική των ιδρυτών νεοφυών επιχειρήσεων που στεγάζονται στο Τεχνολογικό Πάρκο, δίνοντάς τους το έναυσμα να αντλήσουν έμπνευση από πετυχημένα παραδείγματα start-up επιχειρήσεων.
Η υλοποίηση μιας τέτοιας δράσης συνιστά ένα από τα πολλά βήματα τόσο για τη σύνδεση του Πανεπιστημίου με την αγορά εργασίας όσο και για τη χάραξη κοινής πολιτικής των θεσμικών εκπροσώπων των φορέων της Τρίπολης.
Σχετικά Άρθρα
- Μπουντρούκας για ΠΑΣΟΚ: "Αυτός είναι ο λόγος της απουσίας μου από την περιφερειακή συνδιάσκεψη στην Τρίπολη"
- Ανοίγει ο δρόμος για τα έργα στο δίκτυο μονοπατιών του δήμου Τρίπολης!
- Οι υποψήφιοι για την Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ από την Περιφέρεια Πελοποννήσου (ονόματα)!
- Αρκαδία | Όλες οι επιλογές για το Σαββατοκύριακο! (21-22/6/2025)
- «Πράσινο φως» για το έργο-πρότυπο οδικής ασφάλειας 45,2 εκατ. € που υλοποιεί η Περιφέρεια Πελοποννήσου
1 σχόλιο
-
Κόψτε λίγο τα bold στις ανακοινώσεις ρε καλόπαιδα εσείς του ΚΤΕΛ. Στραβωθήκαμε να το διαβάσουμε