Menu
RSS
Σάββατο, 25/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Εναλλακτικός τουρισμός και ελκυστικά πακέτα για την αύξηση της επισκεψιμότητας σε Βόρεια και Νότια Κυνουρία!

Εναλλακτικός τουρισμός και ελκυστικά πακέτα για την αύξηση της επισκεψιμότητας σε Βόρεια και Νότια Κυνουρία!
Μετά την ολοκλήρωση του τριήμερου ταξιδιού από 7 έως 9 Ιουλίου, που διοργάνωσε το Επιμελητήριο Αρκαδίας, σε συνεργασία με τους Δήμους Βόρειας και Νότιας Κυνουρίας, με διαπιστευμένους δημοσιογράφους του τουριστικού και οικονομικού ρεπορτάζ, πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 9 Ιουλίου, συνέντευξη τύπου στον χώρο του ξενοδοχείου Astros Beach στο Παράλιο Άστρος.
Οι Influencers και δημοσιογράφοι από τα μέσα: Ναυτεμπορική, Πρώτο Θέμα, Star Tv, Τα Νέα, Καθημερινή, Αττικές Εκδόσεις, in2life, Ελεύθερος Τύπος, Businessdaily.gr, crisismonitor.gr, finupnews.gr, LAMDA, περιηγήθηκαν στην περιοχή της Αρκαδίας, είδαν τις ομορφιές του τόπου και έμαθαν χρήσιμα στοιχεία για την ιστορία του.
Ξεκινώντας τη συνέντευξη τύπου, ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αρκαδίας κ. Γιάννης Τρουπής, μίλησε για τις δράσεις του Επιμελητηρίου και την προσπάθεια που γίνεται για τον τουρισμό σε συνεργασία με τους τοπικούς φορείς.
Ακολούθησε χαιρετισμός, του Δημάρχου Βόρειας Κυνουρίας κ. Γιώργου Καμπύλη, ο οποίος μίλησε για την περιοχή και ευχαρίστησε τους διοργανωτές γι’ αυτή την πρωτοβουλία.
Κατόπιν, η Πρόεδρος της Ένωσης Τουριστικών Καταλυμάτων Ανατολικής Αρκαδίας κ. Βίβιαν Μανωλέσου, ενημέρωσε τους επισκέπτες για την προσπάθεια που γίνεται μέσω του εναλλακτικού τουρισμού και των πακέτων που έχουν δημιουργηθεί για την αύξηση της επισκεψιμότητας του τόπου, τονίζοντας την αγαστή συνεργασία με το Επιμελητήριο Αρκαδίας, ενώ ο υπεύθυνος δημοσίων σχέσεων του Συλλόγου κ. Μάνος Μπενόπουλος, παρουσίασε τις δραστηριότητες που προσφέρονται στην περιοχή και ενημέρωσε τους δημοσιογράφους, για τα πλεονεκτήματα της Κυνουρίας μέσω εντυπωσιακών videos, ώστε οι επισκέπτες μας να έχουν σφαιρική άποψη για την περιοχή μας
Στη συνέχεια, έγινε ένα Village Tour στο λιμάνι και στα σοκάκια του Παραλίου Άστρους από την ΚοινΣεπ5ente και τον κ. Γιώργο Καραγιάννη, όπου ενημερώθηκαν για τα αξιοθέατα της περιοχής και εντυπωσιάστηκαν.
Τέλος, επισκέφτηκαν το γραφικό Ξηροπήγαδο όπου είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν την υπέροχη ακρογιαλιά.
Με την ολοκλήρωση της επίσκεψης τους, οι δημοσιογράφοι και influencers, θα προβάλλουν την Αρκαδία, ανά την Ελλάδα, μέσω των εκτενών ρεπορτάζ τους.
Ευχαριστούμε πολύ το Επιμελητήριο Αρκαδίας για την πρωτοβουλία αυτή η οποία συμβάλλει στην ανάδειξη της περιοχής μας.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...