Menu
RSS
Παρασκευή, 17/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Παπαδημητρίου για το έργο στις Ρίζες: "Αναμένουμε εγκαίνια και κόψιμο κορδέλας σε έργο που θα έχει αρχή και τέλος τη σημερινή δημοτική αρχή"

Παπαδημητρίου για το έργο στις Ρίζες: "Αναμένουμε εγκαίνια και κόψιμο κορδέλας σε έργο που θα έχει αρχή και τέλος τη σημερινή δημοτική αρχή"
Σε ανάρτησή του, ο δημοτικός σύμβουλος Σωτήρης Παπαδημητρίου, αναφέρει: "Χθές παρακολουθήσαμε τα εγκαίνια της πλατείας των Ριζών Τεγέας με αγωνία και κατάνυξη. Θέλαμε να δούμε και να ακούσουμε τι θα ειπωθεί και τι ΔΕΝ θα ειπωθεί.
Για άλλη μια φορά έγινε προσπάθεια να αναδειχθεί το ενδιαφέρον της δημοτικής αρχής για τα χωριά μας αλλά αυτά που παραδίδουν αφενός δεν είναι δικά τους αφενός δεν είναι ολοκληρωμένα. Και βέβαια για άλλη μια φορά επιπλέον κοστολογημενα.
Ας πάμε λοιπόν με σειρά:
- Το έργο εντάχθηκε στο ΤΑΠ-ΤΟΚ επί Πέτρου Τατουλη και αείμνηστου Δημητρίου Παυλή. (Ειπώθηκε αλλά μέσα από τα δόντια).
- Το έργο αυτό εντάχθηκε τον Ιούλιο του 2019. Κάτι το οποίο επιβεβαιώνει ότι ο αείμνηστος και η παράταξή του, εργάζονταν μέχρι τελευταία μέρα παράδοσης του Δήμου, ενώ είχαν χάσει τις εκλογές.
- Το έργο αυτό εγκαινιάστηκε ενώ δεν έχει ολοκληρωθεί, καθ' ομολογία του Δημάρχου ότι λείπουν οι φυτεύσεις πρασίνου.
- Το έργο αυτό, όπως και όλα τα υπόλοιπα που κόβονται κορδέλες, είμαστε χαρούμενοι που παραδίδονται στους πολίτες, γιατί ο προορισμός τους είναι γι' αυτούς, αλλά δεν παραδίδονται σε χρόνους και υλοποιήσεις που προβλέπονται.
- Το έργο αυτό, όπως και άλλα, συνοδεύονται από Συμπληρωματικούς Πίνακες (επιπλέον κοστολογήσεις).
Όπως και να έχει, καλορίζικο...!!!
Υ.Γ. Αναμένουμε εγκαίνια και κόψιμο κορδέλας σε έργο που θα έχει αρχή και τέλος την σημερινή δημοτική αρχή."

16 σχόλια

  • Anonymos
    Anonymos Παρασκευή, 21 Ιουλίου 2023 02:14 Σύνδεσμος σχολίου

    Σωστοςςςςς Σωτηρακη

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Τετάρτη, 19 Ιουλίου 2023 14:28 Σύνδεσμος σχολίου

    @19:16 Οι μελέτες για την Άρεως και την Πετρινού ντουγάνι είχαν γίνει επί δημαρχίας Κοτσιάνη, αλλά τα έργα τα ολοκλήρωσε ο Σμυρνιώτης στον οποίο και πιστώθηκαν, γιατί λίγο ενδιαφέρει τον κόσμο ποιός κάνει μελέτες. Τα τελειωμένα έργα μετράνε και τα εύσημα τα παίρνει αυτός που τα ολοκληρώνει, είτε αρέσει είτε όχι. Κάτι το αντίστοιχο γίνεται και με κάποιες μελέτες έργων επί Παυλή που θα ολοκληρώσει ο Τζιούμης. Τι δεν καταλαβαίνεις ακριβώς;

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Τετάρτη, 19 Ιουλίου 2023 14:24 Σύνδεσμος σχολίου

    12.43 Χυδαίος είσαι εσύ κι όλο σου το σόι. Γι' αυτό το λόγο που αναφέρεις, ο Τζιούμης είπε στην ομιλία του στις Ρίζες ότι ο δήμος οφείλει ένα μεγάλο ευχαριστώ στην προηγούμενη δημοτική αρχή του αείμνηστου Παυλή. Τι άλλο έπρεπε να κάνει δηλαδή; Να στηθεί κιόλας; Άντε γελοίοι

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Τετάρτη, 19 Ιουλίου 2023 13:35 Σύνδεσμος σχολίου

    Ρε καλά τα λέει ο Σωτήρης μπασουνόβλαχοι σχολιαστές

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Τετάρτη, 19 Ιουλίου 2023 12:43 Σύνδεσμος σχολίου

    ΕΙΝΑΙ ΛΥΠΗΡΟ ΤΟΣΑ .....ΧΥΔΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ ...... ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ....Η ΑΝΑΠΛΑΣΗ ΤΗΣ ΠΛΑΤΕΙΑΣ ΤΩΝ ΡΙΖΩΝ ΕΙΝΑΙ ΕΡΓΟ ΕΝΤΑΓΜΕΝΟ ΣΤΟ ΤΑΠΤΟΚ ΜΕ ΔΙΚΑΙΟΥΧΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ΕΠΙ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΑΕΙΜΝΗΣΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ ΠΑΥΛΗ . ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΝΑ ΛΕΤΕ ΜΟΝΟ !

  • Δημότης
    Δημότης Τρίτη, 18 Ιουλίου 2023 19:47 Σύνδεσμος σχολίου

    Τέτοια να γράφεις Παπαδημητρίου και όταν οι Ριζιώτες θα σε πάρουν με τα γιαούρτια και τις κλάρες έλα να μου το πεις. Πού ήταν η παράταξή σας στα εγκαίνια; Πού ήταν ο αρχηγός σας που ορέγεται και δημαρχιλίκια; Σνομπάρατε το χωριό και την εκδήλωση; Σαν δεν ντρέπεστε λίγο που έχετε το θράσος να κουνάτε το δάχτυλο και θέλετε να διεκδικήσετε και την ψήφο του κόσμου στις εκλογές. Γιατί δεν ήσουν κι εσύ εκεί που είσαι και λαλίστατος στα σχόλια στα σάιτ, να τα πεις αυτά μπροστά στα μούτρα των κατοίκων; Μήπως γιατί θα έφευγες κλοτσηδόν;

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Τρίτη, 18 Ιουλίου 2023 19:36 Σύνδεσμος σχολίου

    ΡεΣωτηράκο μιλάς εσύ που αν δεν ήταν ο Τζιούμης το 2014 να σας στηρίξει να βγείτε δημοτική αρχή τόσο εσένα όσο και κάτι άλλα φυντάνια δεν θα σας ήξερε ούτε η μάνα σας; Για σε παρακαλώ κάνε μας τη χάρη που νομίζεις ότι μας κοροϊδεύεις κιόλας

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Τρίτη, 18 Ιουλίου 2023 19:33 Σύνδεσμος σχολίου

    Ζήκο συγγνώμη που θα σε στεναχωρήσω ρε αγορίνα αλλά στον πάγκο της αντιπολίτευσης θα είσαι και τα επόμενα 5 χρόνια ρε αδερφέ να βιντεοσκοπείς με το κινητό σου τη φάτσα σου να κάνει ερωτήσεις στα δημοτικά συμβούλια και μετά να ανεβάζεις το βίντεο στο φουμπού. Αν φυσικά κατορθώσεις να εκλεγείς γιατί υπάρχει και μια τόση δα μικρούλα περιπτωσούλα να πας σπίτι σου. Την έχεις σκεφτεί αυτή την περιπτωσούλα Ζήκο μου; Για ξεκίνα σιγούλια σιγούλια για να μην πέσεις από τα σύννεφα στο τέλος

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Τρίτη, 18 Ιουλίου 2023 19:27 Σύνδεσμος σχολίου

    Σωτήρη η κατηφόρα που έχεις πάρει φαίνεται ότι δεν έχει τελειωμό.Ουτε ο αείμνηστος Παυλής δεν θα μπορούσε να σε σταματήσει αφού το μισος σου για τον Τζιουμη , που ξεκίνησε από τη δεύτερη Κυριακή των προηγούμενων εκλογών, είναι άσβεστο. Μην ανησυχείς όμως θα βάλει τέλος ο Λαός του Δήμου Τρίπολης στις εκλογές του Οκτωβρίου.

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Τρίτη, 18 Ιουλίου 2023 19:16 Σύνδεσμος σχολίου

    Δηλ την Άρεως που την ολοκλήρωσε ο ΣΜΥΡΝΙΩΤΗΣ δεν πιάνεται εσείς λέτε και ξαναλέτε ότι ήταν μελέτη του Κωτσιανη αποφασίστε μόνα ζυγά του παρά

  • ΑΜΑΝ
    ΑΜΑΝ Τρίτη, 18 Ιουλίου 2023 19:01 Σύνδεσμος σχολίου

    Δεν έχεις τίποτα να πεις και μασάς συέχεια την ίδια καραμέλα σκυλεύοντας στο όνομα του αείμνηστου Δ. Παυλή. Κρυφτήκατε και δε φανήκατε εσύ και ο νέος αρχηγός σου να τα πείτε αυτά εκεί μπροστά στους Ριζιώτες. Εκείνοι ξέρουν.

  • Ο κουτσομπόλης
    Ο κουτσομπόλης Τρίτη, 18 Ιουλίου 2023 18:15 Σύνδεσμος σχολίου

    Τι ειπώθηκε "μέσα από τα δόντια" ρε κακομοίρη μίζερε; Ξεκάθαρα το είπε ο άνθρωπος ότι το έργο εντάχθηκε από την προηγούμενη δημοτική αρχή και της οφείλουμε ένα μεγάλο ευχαριστώ. Έτσι ακριβώς είπε. Υπάρχει και σχετικό βίντεο στο kalimera. Άνοιξε τα μάτια σου και δες το. Τι άλλο έπρεπε να κάνει δηλαδή; Να αρχίσει να χορεύει κιόλας ή να κάνει τεμενάδες; Άντε να μου χαθείτε γελοίοι σας έχει σιχαθεί ο κόσμος μ' αυτές τις αηδίες που βγαίνετε και λέτε κάθε λίγο και λιγάκι. Καλώς ή κακώς ό,τι έργο κάνει ο Τζιούμης, σ' αυτόν θα πιστωθεί γιατί το υλοποίησε και το ολοκλήρωσε και όχι σε όποιον έκανε τις μελέτες ή το ενέταξε. Αρέσει δεν αρέσει έτσι είναι τα πράγματα και χωνέψτε το. Κάποιος άλλος είχε φέρει σε σχόλιο ένα αντίστοιχο παράδειγμα με τις πλατείες Πετρινού και Άρεως ότι μπορεί οι μελέτες να έγιναν επί Κοτσιάνη, η ολοκλήρωση των έργων όμως πιστώθηκε στο Σμυρνιώτη. Και κόψτε επιέλους τις μπαρουφολογίες και μη χάνετε χρόνο. Έχετε άλλη δουλειά να κάνετε. Να μαζέψετε αυτούς από την - χαμένη από χέρι - παράταξή σας που βγαίνουν έξω δημόσια και λένε ότι ο αρχηγός σας δεν έχει καμία ελπίδα στις εκλογές. Έχει βουίξει όλη η πόλη. Τίποτα δεν έχει φτάσει στα αυτιά σας ή επειδή κοιτάτε μόνο πώς να την πείτε στο Τζιούμη δεν βλέπετε και δεν ακούτε τίποτα;

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Τρίτη, 18 Ιουλίου 2023 17:55 Σύνδεσμος σχολίου

    ΣΩΤΗΡΗ ΠΗΓΑΙΝΕ ΜΕ ΤΟ ΧΡΙΣΜΑ ΤΗΣ ΝΔ ΤΩΡΑ

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Τρίτη, 18 Ιουλίου 2023 17:33 Σύνδεσμος σχολίου

    Εσύ Ζήκο να μη μιλάς και να συγχωράς τον Τζιούμη που σε έκανα αντιδήμαρχο το 2014.
    δεν θα ξαναδείς δημοτική αρχή ούτε σε 50 χρόνια. Πήγαίνε τώρα κοντά στο χρίσμα της Ν. Δημοκρατίας, στον υβριστή του Παυλή ,τον Σμυρνιώτη.

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Τρίτη, 18 Ιουλίου 2023 17:28 Σύνδεσμος σχολίου

    Πες μας εσύ ρε αρλούμπα ένα έργο που ξεκίνησε από εσάς , όταν λέμε ξεκίνησε εννοούμε έστω έγινε η δημοπράτηση. Δεν υπάρχει κανένα.
    Καλά να ρωτήσω ένα που να το τελειώσατε; Αυτό κι αν είναι αστείο. Εσεις ούτε μία γούβα δεν κλείσατε. Γιαυτό σας έστειλαν σπίτι σας.

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Τρίτη, 18 Ιουλίου 2023 16:37 Σύνδεσμος σχολίου

    ΑΝΤΕ ΠΡΟΣΚΥΝΑ ΤΗΝ ΜΥΤΟΓΚΑ ΤΩΡΑ ΝΑ ΣΟΥ ΔΩΣΕΙ ΑΦΕΣΗ ΑΜΑΡΤΙΩΝ ΡΕ ΖΗΚΟ ΚΑΙ ΑΣΕ ΤΙΣ ΑΡΛΟΥΜΠΕΣ ΠΟΥ ΣΕ ΔΑΣΚΑΛΕΥΕΙ Ο ΠΑΡΟΥΛΗΣ Ο ΚΑΡΑΦΛΟΜΠΕΚΑΤΣΟΣ.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...