Ο ΣΥΡΙΖΑ Αρκαδίας για την απώλεια του Ιωάννη Δαύρου | "Στο σύντροφό μας, ευχόμαστε καλό ταξίδι στην αιωνιότητα"
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
της Νομαρχιακής Επιτροπής ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ Αρκαδίας.
Η Νομαρχιακή Επιτροπή, τα μέλη και τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ Αρκαδίας, εκφράζουμε την βαθύτατη θλίψη μας για τον αιφνίδιο θάνατο του συντρόφου Γιατρού Ιωάννη Δαύρου.
Ο Δρ Ιωάννης Δαύρος ήταν πτυχιούχος της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών και κατείχε τον τίτλο του Διδάκτορος στο ίδιο Πανεπιστήμιο. Εργάσθηκε για δεκαετίες σε μεγάλα Νοσοκομεία των Αθηνών και της Πελοποννήσου, κυρίως ως Συντονιστής Διευθυντής Ε.Σ.Υ. Συγκεκριμμένα, κατά περιόδους, είχε εργασθεί στα Νοσοκομεία "Ασκληπιείο Βούλας", "Πολυκλινική Αθηνών", "Γενικό Κρατικό Αθηνών", "401 Γ.Σ.Ν. Αθηνών", "Παίδων Π.&Α. Κυριακού", "Βόρειας Αττικής", "Γ.Ν. Κορίνθου", "Παναρκαδικό Τρίπολης" κ.α. Κατά τη μακρόχρονη αυτή πορεία του στον χώρο της μαχόμενης, κυρίως νοσοκομειακής, Ιατρικής είχε να επιδείξει ένα πλούσιο Κλινικό, Εκπαιδευτικό, Διοικητικό, Ερευνητικό και Συγγραφικό έργο.
Δραστηριοποιήθηκε, ως πρωτοπόρος, στον χώρο της βιοενεργειακής υγείας, αφού είναι ο εμπνευστής, ιδρυτής και πρόεδρος της "Επιστημονικής Εταιρείας Βιοενεργειακής Υγείας".
Στην οικογένεια του και στους οικείους του εκφράζουμε τα θερμά συλλυπητήριά μας και την αμέριστη συμπαράσταση μας.
Στο σύντροφό μας Γιάννη ευχόμαστε καλό ταξίδι στην αιωνιότητα.
Η Νομαρχιακή Επιτροπή ΣΥΡΙΖΑ- ΠΣ Αρκαδίας.
Σχετικά Άρθρα
- Μονή Επάνω Χρέπας | Η εορτή της Ύψωσης του Τιμίου Σταυρού
- Με την ευλογία του Μητροπολίτη Επιφανίου το 13ο Δημοτικό Σχολείο στο Σωφρονιστικό Κατάστημα Τρίπολης (εικόνες)
- Όταν η Τέχνη συνάντησε τη Μουσική στα σοκάκια της Καρύταινας (εικόνες - βίντεο)
- Ανδρουλάκης στη ΔΕΘ: «Επαναφορά 13ου μισθού και 13ης σύνταξης»
- Με συνθήματα και καπνογόνα η άφιξη της ΑΕΚ στη Βυτίνα! (vd)






