Μαθητές γυμνασίων της Περιφέρειας Πελοποννήσου θα ξεναγηθούν στη μονάδα ολοκληρωμένης διαχείρισης απορριμμάτων στην Παλαιόχουνη
Μαθητές και μαθήτριες από γυμνάσια της Περιφέρειας Πελοποννήσου θα έχουν την ευκαιρία να ξεναγηθούν στη μονάδα ολοκληρωμένης διαχείρισης απορριμμάτων, στην Παλαιόχουνη της Αρκαδίας, στο πλαίσιο επισκέψεων που διοργανώνει η Περιφέρεια.
Στόχος των επισκέψεων και των ξεναγήσεων -από την ερχόμενη Δευτέρα 13 ώς και την μεθεπόμενη Τρίτη 21 Νοεμβρίου- είναι οι μαθητές και οι μαθήτριες γυμνασίων από τις 5 Περιφερειακές Ενότητες να δουν από κοντά και να ενημερωθούν, από στελέχη της πιο πάνω μονάδας, πώς αυτή λειτουργεί και πώς γίνεται η διαχείριση των σκουπιδιών.
Συγκεκριμένα, την μονάδα στην Παλαιόχουνη θα επισκεφθούν μαθητές και μαθήτριες από τρία γυμνάσια της Μεσσηνίας, δύο της Αργολίδας κι από ένα της Αρκαδίας, της Κορινθίας και της Λακωνίας.
Σχετικά Άρθρα
- Έληξαν άρον – άρον τη συνεδρίαση του περιφερειακού συμβουλίου όταν τέθηκε θέμα για το 11ο Σύνταγμα Πεζικού της Τρίπολης!
- VisitPeloponnese | Νέες προοπτικές και στρατηγικές συνεργασίες για την Πελοπόννησο από τη συμμετοχή στη World Travel Market 2025
- Πλημμύρες | Περιπολικό μετέφερε έγκυο γυναίκα που είχε εγκλωβιστεί στον αυτοκινητόδρομο - Γέννησε ένα υγιέστατο αγοράκι στο Παναρκαδικό Νοσοκομείο
- Τραυματίστηκε ο παίχτης και προπονητής του Αετού Δάρα, Δημήτρης Νέζος
- Φαρμακευτικός Σύλλογος Αρκαδίας | Επιστημονική ημερίδα με θέμα το φυτό «ιπποκάστανο» (εικόνες)





