Menu
RSS
Παρασκευή, 03/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Καταγγελία Φιλοζωικής | "Αυτοκίνητο χτύπησε κουταβάκι στη Σκοπή και το παράτησε σε χαντάκι" (vd)

Καταγγελία Φιλοζωικής | "Αυτοκίνητο χτύπησε κουταβάκι στη Σκοπή και το παράτησε σε χαντάκι" (vd)
Ο Φιλοζωικός Σύλλογος Τρίπολης καταγγέλλει με βίντεο ότι στην Εθνική οδό Τρίπολης - Πύργου στα Χάνια Σκοπής, κουταβάκι το τραυμάτισε αυτοκίνητο και το παράτησε στο χαντάκι.
 

10 σχόλια

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Σάββατο, 30 Δεκεμβρίου 2023 13:12 Σύνδεσμος σχολίου

    Κάποιοι σχολιαστές βγάζουν τα απωθημένα και την ασχήμια τους σε όσους έχουν αντίθετη άποψη. Αντί να εκφέρουν τη γνώμη τους για το πρόβλημα και τις ηθικές προεκτάσεις του πάνω στο συγκεκριμένο θέμα του άρθρου, βρίζουν με γελοίες εκφράσεις που προφανώς τους αντιπροσωπεύουν. Αίσχος και ντροπή τους!

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Παρασκευή, 29 Δεκεμβρίου 2023 21:57 Σύνδεσμος σχολίου

    @ 19:29 Θα σε χαρακτήριζα λίγο έξυπνο αν μπορούσες να κρύψεις τη βλακεία σου. Ούτε που κατάλαβες το σχόλιό μου και κυρίως πως δεν απευθυνόταν σε σένα. Αλλά τι να περιμένεις από κάποιον που εκφράζεται με λέξεις όπως ... βλαχολιγδοτάμπαρο. Επειδή προφανώς ανήκουν στο καθημερινό λεξιλόγιό σου, κοιτάξου στον καθρέφτη σου και θα δεις το βλαχολιγδοτάμπαρο και όλα τα συναφή του.

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Παρασκευή, 29 Δεκεμβρίου 2023 19:29 Σύνδεσμος σχολίου

    14:18 Υπάρχουν κάποιοι που γουστάρουν να κοιμούνται αγκαλίτσα με αγοράκια, για να στο κάνω λιανά και να το καταλάβεις. Να σε ενημερώσω επειδή πήρες φόρα και το πάιζεις και έξυπνος, ότι ούτε παντρεμένος είμαι, ούτε παιδιά έχω, οπότε αυτά που λες τα ακούω βερεσέ. Όσο για αδέσποτα, κάτι παραπάνω από σένα κατέχω ως ιδιοκτήτης δεσποζόμενου ζώου δύο φορές, σύνολο 13+14=27 χρόνια. Οπότε μην μου πουλάς εξυπνάδες και νουθεσίες για το πώς να συμπεριφερθώ, γιατί από αυτά που γράφεις, εσύ ούτε τι σχήμα έχει η ουρά του σκύλου δεν ξέρεις. Τράβα τώρα μέχρι τη γωνία να δεις αν έρχομαι που θα μου κάνεις και παρατηρήσεις βλαχολιγδοτάμπαρο

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Παρασκευή, 29 Δεκεμβρίου 2023 14:18 Σύνδεσμος σχολίου

    Να κοιμηθούν αγκαλίτσα με ποια "παιδάκια"; Με εκείνα που κάνουν μπούλινγκ στο σχολείο, ή με εκείνα που κατασφάζουν τους γονείς τους και τα αδέλφια τους με μαχαίρια και ψαλίδια; Ποια παιδάκια; Την αυριανή σαπίλα που θα βγει στην κοινωνία για να κλέψει, να βιάσει και να σκοτώσει; Να τα χαίρεστε οι γονείς που τα αναθρέφετε με τον τρόπο που τα αναθρέφετε και μετά βγαίνετε με υβριστικό λόγο για τα άρρωστα και πεινασμένα αδέσποτα που η φύση δεν τα έχει προικίσει με αρκετή νοημοσύνη, γιατί αν συνέβαινε το αντίθετο θα σας μούντζωναν και θα σας έφτυναν όλους εσάς με το IQ όρνιθας.

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Παρασκευή, 29 Δεκεμβρίου 2023 10:23 Σύνδεσμος σχολίου

    7:06 Καλύτερα να κοιμούνται αγκαλίτσα με σκυλάκια παρά με παιδάκια ρε βλαχολιγδοτάμπαρο

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Παρασκευή, 29 Δεκεμβρίου 2023 09:08 Σύνδεσμος σχολίου

    16:40 Το "μάθε να γράφεις..." δεν είναι το ίδιο με το ΜΑΘΕ ΝΑ ΣΥΜΠΕΡΙΦΕΡΕΣΑΙ... Πιθανόν όταν κάποιοι μαθαίνανε κανόνες καλής συμπεριφοράς, εσύ να έκανες "κοπάνα"! Οι χαρακτηρισμοί που χρησιμοποιείς "στιλιάρι-αρχιστιλιαρο", "ντουγάνι" και άλλα τέτοια φανερώνουν άνθρωπο αγράμματο και ξύλο απελέκητο, οπότε μάλλον κάποιος άλλος έπαιζε τις κουμπάρες όταν ήταν στο... "σχολείο"

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Παρασκευή, 29 Δεκεμβρίου 2023 07:06 Σύνδεσμος σχολίου

    Ουουου να χαθείτε να χάνεστε εσείς ρε νούμερα της κοινωνίας που μας πριζετε κάθε τόσο με τα σκυλάκια και τα γατάκια ΝΟΎΜΕΡΑ. Πάρτε τα σπίτια σας να κοιμαστε αγκαλίτσα

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Πέμπτη, 28 Δεκεμβρίου 2023 16:40 Σύνδεσμος σχολίου

    08:47 Ποια αδέσποτα επιτίθενται "κάθε λίγο" σε παιδάκια και γυναίκες ρε αρχιψεύταρε; Αυτά που δεν υπάρχουν πλέον ή εμφανίζονται πού και πού ένα ή δύο; Εμείς οι υπόλοιποι δεν κυκλοφορούμε στην πόλη κάθε μέρα; Γιατί δεν μας επιτίθεται κανένα αδέσποτο να μας δαγκώσει, παρά επιτίθενται σε γυναίκες και παιδάκια όταν δεν βλέπει κανένας; Και μάθε να γράφεις σαν ανθρωπος και όχι σαν πίθηκος, για να σε καταλαβαίνει ο κόσμος ρε ντουγάνι. Στιλιάρι αρχιστίλιαρο. Δεν σε μάθανε γράμματα στο σχολείο ή όταν ήσουν μέσα στην τάξη έπαιζες τις κουμπάρες; Ουουουου να χαθείς να χάνεσαι

  • ΓΙΑΝΝΗΣ Π.
    ΓΙΑΝΝΗΣ Π. Πέμπτη, 28 Δεκεμβρίου 2023 16:29 Σύνδεσμος σχολίου

    ΦΙΛΟΖΩΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ: Ο ΜΟΝΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΥ ΑΝΑΚΟΙΝΏΝΕΙ, ΣΧΟΛΙΑΖΕΙ, ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΙ, ΤΕΛΕΙΩΣ ΑΝΩΝΥΜΑ. ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ ΥΠΟΓΡΑΦΟΥΝ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ, ΣΤΟ ΦΙΛΟΖΩΪΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΠΟΙΟΣ ΗΓΕΙΤΑΙ. ΜΠΑΧΑΛΟ ΔΗΛΑΔΗ

  • Ανωνυμος
    Ανωνυμος Πέμπτη, 28 Δεκεμβρίου 2023 08:47 Σύνδεσμος σχολίου

    Φιλοζωικοι της Τρίπολης γιατί δεν πάτε να μαζέψετε τα αδέσποτα που κάθε λίγο επιτίθενται σε παιδάκια και γυναίκες και μόλις τραυματίσθει κανένα σκιλακι λυσατε να καταγγείλετε. Εδώ ο κόσμος χάνεται το νινί χτενιζεται. Για τον αστυνομικό που του κόψανε το πόδι και δεν άντεξε και πέθανε δείξατε ενδιαφέρον, σας άγγιξε το θέμα μόνο τα σκυλιά σας ενδιαφέρουν. Άραγε έχετε στο σπίτι σας σκυλιά ή κάνετε εσείς τα σκυλιά, πάρτε κανένα αδέσποτο στο σπίτι σας, καταγγείλετε εκείνους που τα αφήνουν αδέσποτα.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...