Menu
RSS
Κυριακή, 19/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Εκπλήξεις και τιμητικές βραβεύσεις στον χορό του Συλλόγου Καφέ - Εστιατόρων Αρκαδίας (εικόνες)

Εκπλήξεις και τιμητικές βραβεύσεις στον χορό του Συλλόγου Καφέ - Εστιατόρων Αρκαδίας (εικόνες)

Μία ξεχωριστή βραδιά με έντονα συναισθήματα, εκπλήξεις, καλό φαγητό, ζωντανή μουσική και τιμητικές βραβεύσεις διοργάνωσε με μεγάλη επιτυχία την Κυριακή 25/2/2024  ο Σύλλογος Καφε - Εστιατόρων Αρκαδίας.

Με απόφαση της Διοίκησης για πρώτη φορά στα χρονικά του Σωματείου, τα μέλη του Συλλόγου Καφε - Εστιατόρων Αρκαδίας έκοψαν την πρωτοχρονιάτικη πίτα τους στον χώρο δεξιώσεων του κέντρου ΠΕΙΝΑΚΟΘΗΚΗ και τίμησαν το παρελθόν τους με τον καλύτερο τρόπο.

Στην έναρξη της εκδήλωσης ο Πρόεδρος του Συλλόγου κ. Βασίλης Αθανασιάδης ευχαρίστησε θερμά  όλα τα μέλη για τη συμμετοχή τους, καλωσόρισε τους επίσημους καλεσμένους και δήλωσε ότι στόχος της Διοίκησης του Συλλόγου είναι η ενότητα του κλάδου,  η διεκδίκηση επίλυσης θεμάτων σε τοπικό και κεντρικό επίπεδο  και η συνεχής προσπάθεια αναβάθμισης των υπηρεσιών στον τομέα της εστίασης.

 Ήταν μια βραδιά που πραγματικά είχε απ΄όλα.

 Ιδιαίτερη εντύπωση έκαναν οι εκλεκτοί καλεσμένοι που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα της Διοίκησης και τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση.

Ξεχώρισαν οι παρουσίες του Προέδρου του Επιμελητηρίου Αθηνών κ. Γιάννη Χατζηθεοδοσίου, του Προέδρου της ΓΣΕΒΕΕ και της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εστιατορικών και Συναφών Επαγγελμάτων κ. Γιώργου Καββαθά, του Αντιπροέδρου της Βουλής και Βουλευτή Αρκαδίας κ. Οδυσσέα Κωνσταντινόπουλου, του Αναπληρωτή Περιφερειάρχη Πελοποννήσου κ. Χρήστου Λαμπρόπουλου, των Δημάρχων Τρίπολης κ. Κώστα Τζιούμη, Γορτυνίας κ. Ευστάθιου Κούλη και Νότιας Κυνουρίας κ. Μανώλη Δολιανίτη καθώς και του Προέδρου του Επιμελητηρίου Αρκαδίας κ. Γιάννη Τρουπή, του Προέδρου της Ομοσπονδίας Επαγγελματιών και Βιοτεχνών Αρκαδίας κ. Τάκη Θεοδωρόπουλου, του Προέδρου του ΣΕΒΙΠΕΤ κ. Νίκου Τότση του Προέδρου του Συλλόγου Εστίασης Καλαμάτας κ. Νίκου Μαλαπέτσα, του προέδρου της Ομοσπονδίας Επαγγελατιών και Βιοτεχνών Μεσσηνίας κ. Γιώργου Καπερώνη.

Αξίζει να σημειωθεί ότι χαιρετισμούς με ευχές για τη νέα χρονιά και για επιτυχίες του Συλλόγου απέστειλαν και διαβάστηκαν οι Βουλευτές Αρκαδίας κ Κώστας Βλάσης και κ Γιώργος Παπαηλιού.

  Στην εκδήλωση επίσης παρευρέθηκαν ο πρώην Δήμαρχος Τρίπολης κ. Γιάννης Σμυρνιώτης, ο πρώην Δήμαρχος Τεγέας κ. Δημήτρης Βόσνος, οι Αντιδήμαρχοι Τρίπολης κ. Ελένη Καρούντζου και κ Γιάννης Χασάπης, πολλοί Δημοτικοί Σύμβουλοι του Δήμου Τρίπολης (Ηλίας Κούρος, Σωτήρης Παπαδημητρίου, Μάκης Μπουρτζουκλής, Ηλίας Αγγελάκος, Γιώργος Γεωργακόπουλος).

 Παρόντες ήταν και εκπρόσωποι πολλών Συλλόγων όπως ο Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Τρίπολης κ. Θέμης Ζούζουλας, ο Αντιπρόεδρος κος Μπιλιώνης και μέλη του ΔΣ και ο Πρόεδρος του Συλλόγου Λογιστών Αρκαδίας κ. Γιώργος Ασκούνης.

Μετά τους χαιρετισμούς και την κοπή της πίτας που έκανε ο Εκπρόσωπος της Ιεράς Μητρόπολης Μαντινείας και Κυνουρίας Πανοσιολογιότατος Αρχιμανδρίτης κ. Ιουστίνος Τσαγγούρης μαζί με τον Πρόεδρο του Συλλόγου κ. Βασίλη Αθανασιάδη και όλα τα μέλη του Δ.Σ. ακολούθησαν οι βραβεύσεις που με ομόφωνη απόφαση είχε πάρει στην τελευταία της συνεδρίαση η Διοίκηση του Συλλόγου Καφέ-Εστιατόρων Αρκαδίας.

Συγκεκριμένα βραβεύτηκαν οι παρακάτω:

- Ο Δημήτρης Κεκετσίδης. Την απονομή της τιμητικής πλακέτας στο Δημήτρη Κεκετσίδη  έκανε ο Αναπληρωτής Περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Χρήστος Λαμπρόπουλος

- Ο Γιάννης Παπαγεωργίου. Την απονομή της τιμητικής πλακέτας στο Γιάννη Παπαγεωργίου έκανε ο Πρόεδρος της ΓΣΕΒΕΕ κ. Γιώργος Καββαθάς

- Ο  αείμνηστος Ευάγγελος Πιτερός. Την απονομή στο γιό του Νίκο και τον εγγονό του Βαγγέλη ο Δήμαρχος Τρίπολης κ. Κώστας Τζιούμης

- Ο Σταμάτης Αδαμόπουλος. Την απονομή στο Σταμάτη Αδαμόπουλο έκανε ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αρκαδίας κ. Γιάννης Τρουπής

- Ο αείμνηστος Δήμος Δημητρακάς. Την απονομή έκανε στη σύζυγό του Δήμου Δημητρακά Γεωργία ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αθηνών κ. Γιάννης Χατζηθεοδοσίου  

- Ο Χρήστος Κανακάρης. Ο οποίος για προσωπικούς λόγους δεν παρευρέθηκε και την τιμητική πλακέτα παρέλαβε για να του την παραδώσει ο Αντιπρόεδρος του Επιμελητηρίου κ. Παρασκευάς Κατσικερός και μέλος του Δ.Σ. του Συλλόγου Καφέ Εστιατόρων Αρκαδίας.

Με μία έκπληξη έκλεισε τις βραβεύσεις ο Πρόεδρος του Συλλόγου κ. Βασίλης Αθανασιάδης ο οποίος αναφερόμενος στις οικογένειες των ανθρώπων της Εστίασης απηύθυνε ένα μεγάλο ευχαριστώ που όπως χαρακτηριστικά είπε, βρίσκονται ως ισχυρό στήριγμα πάντα πίσω από κάθε προσπάθεια και από κάθε επιτυχία και είναι οι αφανείς ήρωες της πορείας του κάθε επαγγελματία.

Σε όλους αυτούς  αξίζει ο σεβασμός, η αγάπη,  και ως ελάχιστη ανταπόδοση ο κος Αθανασιάδης ζήτησε το πιο  θερμό χειροκρότημα των παρευρισκομένων.

Μετά τις βραβεύσεις που έγιναν δεκτές με έντονα συναισθήματα που περιείχαν ενθουσιασμό και συγκίνηση, ακολούθησε ένα απολαυστικό μουσικό πρόγραμμα με το σχήμα της Φωλιάς του Κούκου του κου Παπαντώνη Γρηγόρη.

Την εκδήλωση παρουσίασαν και συντόνισαν με απόλυτη επιτυχία ο Τριαντάφυλλος Σωτηρόπουλος και η Δημοσιογράφος του ATTICA TV Ευαγγελίνα Βόσνου.

Ιδιαίτερη αναφορά έγινε από τους διοργανωτές στους χορηγούς της εκδήλωσης που ήταν οι εξής:

Μεγάλος χορηγός της χοροεσπερίδας ήταν το Επιμελητήριο Αρκαδίας.

Χορηγοί των εξαιρετικών Δώρων της Λαχειοφόρου ήταν οι,

  • Destino Tours Τρίπολη
  • ΠΑΛΛΑΔΙΟΝ Κέντρο Αποκατάστασης Τρίπολης
  • Maniatis Hotel Σπάρτη
  • Ardamis Tradiotional Guest Monemvasia Castle
  • Kapogiannis Travel Τρίπολη
  • Vlassis Tours Τρίπολη
  • Εκπαιδευτήρια ΒΟΣΝΟΥ
  • ΚΤΕΛ Αρκαδίας
  • Το Μοσοχοφίλερο Π.Ο.Π., που σερβιρίστηκε συνοδευτικό του μενού ήταν προφορά από το Οινοποιείο ΤΡΟΥΠΗ.

Για τον Σύλλογο Καφέ-Εστιατόρων Αρκαδίας

                                              Ο Πρόεδρος                             

                                     Αθανασιάδης Βασίλειος        

                          

                                           Ο Γ. Γραμματέας

                                              Σίδερης Σάββας

  

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...