Menu
RSS
Κυριακή, 19/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Φράγκου από το Φεστιβάλ του Πανός: “Να κρατήσουμε ζωντανό τον Γκάτσο. Τους ανθρώπους που δεν τους μνημονεύουμε, χάνονται και ο Γκάτσος, δεν πρέπει, να χαθεί!”

Φράγκου από το Φεστιβάλ του Πανός: “Να κρατήσουμε ζωντανό τον Γκάτσο. Τους ανθρώπους που δεν τους μνημονεύουμε, χάνονται και ο Γκάτσος, δεν πρέπει, να χαθεί!”

Σε εξέλιξη βρίσκεται το Πανελλήνιο Χορωδιακό Φεστιβάλ του Πανός, από τη Χορωδία Τρίπολης, στο Μαλλιαροπούλειο Δημοτικό Θέατρο της πόλης.

Μέχρι πέρυσι το Φεστιβάλ ονομαζόταν "Νίκος Γκάτσος", ενώ φέτος μετονομάστηκε σε "Φεστιβάλ του Πανός". 

Η δημοτική σύμβουλος και πρόεδρος του συλλόγου “Εν Αθήναις Ασεατών” Μαρία Φράγκου μίλησε για τον Νίκο Γκάτσο, που είχε την χαρά και την τιμή να τον γνωρίσει από κοντά και να ζήσει μαζί του κάποιες αξέχαστες στιγμές. “Είναι υπέροχο να βρίσκεσαι σε αυτό το θέατρο. Ευχαριστώ για την πρόταση την χορωδία Τρίπολης. Είμαι εδώ απόψε για να μιλήσω για τον Ασεάτη, Τριπολιτσιώτη, Έλληνα Νίκο Γκάτσο. Διέθετε την πιο γλυκιά ματιά. Τον θυμάμε πανύψηλο να ανηφορίζει προς το τηλεφωνείο της Ασέας για να μιλήσει με τους φίλους του στην Αθήνα…”, ανέφερε μεταξύ άλλων, ενώ κλείνοντας τόνισε: “Να κρατήσουμε τον Γκάτσο ζωντανό. Τους ανθρώπους που δεν τους μνημονεύουμε, χάνονται και ο Γκάτσος, δεν πρέπει, να χαθεί! Ελάτε, όλοι μαζί να κάνουμε ένα κίνημα υπέρ του Νίκου Γκάτσου”

Πηγή: https://www.drt915.gr

1 σχόλιο

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Πέμπτη, 07 Μαρτίου 2024 00:51 Σύνδεσμος σχολίου

    Για το εξώδικο που έστειλαν στους εμμονικούς της καπηλείας του έργου του αείμνηστου ΝΙΚΟΥ ΓΚΑΤΣΟΥ που αδιαφορούν για το ποιος έχει τα πνευματικά δικαιώματα των έργων του κι εξακολουθούν να επιμένουν να ταυτίζουν την κοινωνική τους παρουσία με τον ΠΟΙΗΤΗ , χωρίς να δικαιούνται θα μας πει η κυρία Φράγκου; Γιατί άλλαξε και το πρόγραμμα της Τρίτης ; Πόσους ξεροκέφαλους θα χώνουμε κάθε φορά στα δημοτικά συμβούλια ; Και οι κότες ξέρουν πια ΠΟΙΟΣ κινεί τα νήματα ανά τακτά χρονικά διαστήματα για να στήνονται θέματα γύρω από τον Ασεάτη ΝΙΚΟ ΓΚΑΤΣΟ ώστε να συμμετέχει και να καπηλεύεται την δόξα της έμπνευσης και της διεκπεραίωσης. Νισάφι κυρία μου πια. Αλλάξτε δίσκο

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...