Menu
RSS
Δευτέρα, 29/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Ο Δήμος Τρίπολης διαφήμισε τα τοπικά μας προϊόντα στα "Γεωργάντεια 2024"!

Ο Δήμος Τρίπολης διαφήμισε τα τοπικά μας προϊόντα στα "Γεωργάντεια 2024"!

Περίπτερο με τοπικά προιόντα λειτούργησε ο Δήμος Τρίπολης στα Γεωργάντεια 2024.

Για το θέμα αυτό αναφέρθηκε ο Δήμαρχος Τρίπολης Κώστας Τζιούμης, ενώ σε ανάρτηση  προχώρησε ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος Γιάννης Χασάπης: "Πρωταρχικός στόχος του Δήμου Τρίπολης είναι η προβολή και διαφήμιση των αγροτικών προϊόντων που παράγονται στην περιοχή μας και αυτό διότι θεωρούμε την πρωτογενή παραγωγή ως ένα βασικό πυλώνα της ανάπτυξης της τοπικής μας οικονομίας.

Στo πλαίσιo των δράσεων για αυτό το σκοπό, την Κυριακή 31 Μαρτίου, λειτούργησε -από τον Τομέα Πρωτογενούς Παραγωγής- σε συνεργασία με την Δημοτική Κοινότητα Στενού, εκθεσιακός χώρος αγροτικών προϊόντων, κατά τη διάρκεια διεξαγωγής του αγώνα αναψυχής “Γεωργάντεια 2024”.

 Οι αθλητές που συμμετείχαν στον αγώνα, αλλά και οι επισκέπτες που βρέθηκαν στην πλατεία του «Κ. Μπάκαλα» Στενού, είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν και να ενημερωθούν για την ιστορία των αγροτικών προϊόντων της περιοχής μας, αλλά και να δοκιμάσουν τοπικές μας γεύσεις.

Ευχαριστούμε θερμά την Πρόεδρο της Κοινότητας Στενού κα. Ελένη Πρωιμάδη για την συνεργασία αλλά και τους παραγωγούς και εθελοντές για τη συνολική προσφορά τους.

Η δράση στέφθηκε κατά κοινή ομολογία με απόλυτη επιτυχία και δεσμευόμαστε για ανάλογες πρωτοβουλίες στο άμεσο μέλλον."

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...