Menu
RSS
Σάββατο, 27/07/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Αρδευτικό Βαλτετσίου | Η ερώτηση Γιαννακούρα και η απάντηση Λαμπρόπουλου για τους λόγους που δεν έχει δημοπρατηθεί το έργο

Αρδευτικό Βαλτετσίου | Η ερώτηση Γιαννακούρα και η απάντηση Λαμπρόπουλου για τους λόγους που δεν έχει δημοπρατηθεί το έργο

Επερώτηση κατάθεσε ο περιφερειακός σύμβουλος Βαγγέλης Γιαννακούρας για την πορεία του αρδευτικού έργου στη δημοτική ενότητα Βαλτετσίου.

«Είναι ένα σημαντικό έργο για τη συγκεκριμένη περιοχή, που θα την αναβαθμίσει και θα προσελκύσει παραγωγούς, κάτι που είναι ιδιαίτερο κρίσιμο για την τοπική οικονομία αλλά και την παραμονή νέων ανθρώπων στον τόπο μας.

Έχουν περάσει πέντε χρόνια από τότε και δεν είχε φανεί καμία εξέλιξη στο έργο. Πληροφορίες αναφέρουν ότι το έργο έχει απενταχθεί.

Ερωτάσθε αν ισχύουν οι πληροφορίες αυτές, γιατί έγινε η απένταξη» είπε.

Ο Αντιπεριφερειάρχης Χρήστος Λαμπρόπουλος είπε ότι «το έργο αυτό έχει κάποια θέματα που δεν έχουν αντιμετωπιστεί. Ένα θέμα είναι ότι το μεγάλο μέρος νερού για άρδευση προβλέπει να είναι από γεωτρήσεις, δεν μπορούμε να ξέρουμε τι νερό θα υπάρχει στις γεωτρήσεις. δεν έχει δημοπρατηθεί επειδή δεν έχει περιβαλλοντική αδειοδότηση. Δεύτερόν, ο χώρος που προβλέπει να τοποθετηθεί δεξαμενή δεν έχει αποκτηθεί από την περιφέρεια. Δεν ανήκει στην περιφέρεια. Έχει προϋπολογισμό 2.2370.000 ευρώ. Δεν έχει απενταχθεί, υπάρχει στον κωδικό του έργου 1.500.000 ευρώ. Η προσωπική μου άποψη είναι ότι πρέπει να δούμε πολύ σοβαρά το κόστος της ενέργειας και την ύπαρξη νερού».

Κείμενο | www.kalimera-arkadia.gr 

2 σχόλια

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Τρίτη, 28 Μαϊος 2024 14:07 Σύνδεσμος σχολίου

    Τον καίει γιατί το χρειάζονται για να γεμίζουν τις πισίνες τον μάρανε η αγροτιά που δεν καθαρίζονται ούτε οι δρόμοι

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Τρίτη, 28 Μαϊος 2024 00:15 Σύνδεσμος σχολίου

    Ποιος έχει μείνει για να ποτίσει ρε Βαγγέλη σε αυτά τα χωριά;

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...