Νικόλας Γιαννακόπουλος: "Η Αρκαδία έχει την πέμπτη μεγαλύτερη αποχή σε όλη την Ελλάδα - Εάν αυτό για κάποιους δεν λέει τίποτα, για εμάς λέει πολλά ..."

Σε δημόσια παρέμβασή του, ο Νικόλας Γιαννακόπουλος, αναφέρει ...
Τα αποτελέσματα για κάποιους από εμάς ήταν αναμενόμενα, ίσως γιατί η ζύμωση με την κοινωνία δεν σταμάτησε ποτέ αλλά τουλάχιστον σε ότι με αφορά παραμένω ενεργός και πάντα αφουγκράζομαι απόλυτα τους πολίτες.


Ίσως το 41% που σήκωσε σε ορισμένους την "μύτη ψηλά" και κυρίως σε κάποιους που δεν προέρχονταν από την ΝΔ, όλα αυτά μαζί και άλλα τόσα, δημιούργησαν την τάση στους νεοδημοκράτες να στείλουν ένα καθαρό μήνυμα ότι το καράβι δεν πάει εκεί που θα έπρεπε,
και ότι ο κυβερνήτης πρέπει να πάρει το τιμόνι αλλιώς, να ασχοληθεί εκ νέου με την βάση του κόμματος του, γιατί δυστυχώς στα πλαίσια της καλής εννοούμενης διεύρυνσης αυτό "παραέγινε της μόδας" ξεχνώντας ίσως ορισμένοι από που ξεκινά η ΝΔ.



Αυτά προς τα παρόν εις το επανιδείν....
Σχετικά Άρθρα
- Γιορτάζει η εκκλησία της Αγίας Σοφίας στην Κυνουρία
- 2025 | Μνημόσυνο για τον Νικηταρά τον Τουρκοφάγο στο Ναό Προφήτη Ηλία Τρίπολης
- Χαμός για τους χορηγούς εκδήλωσης του δήμου Γορτυνίας στη Δημητσάνα | "Θα μπορούσε να υπάρχει ζήτημα φοροδιαφυγής" - "Αν μιλάτε για μαύρο χρήμα, να πάτε στη Δικαιοσύνη"
- Δήμαρχος Γορτυνίας: "Το Υπουργείο Υποδομών ζητά ανοχή χρόνου για να ενημερωθεί για την παράκαμψη Λαγκαδίων και να έρθει στη σύσκεψη"!
- Ένταση για τα έργα στο λιμάνι Λεωνιδίου | «Ψάχνουμε την καλύτερη λύση» λένε στην Περιφέρεια – «Το έργο πάει στα βράχια» φωνάζει η αντιπολίτευση!
6 σχόλια
-
16:33 Το google
-
Καλό το κειμενάκι ποιος σου το έγραψε;
-
Σωστά μιλάς Νίκο!!!Έχουμε δυνατό βουλευτή της Ν Δ εδώ στην αρκαδια......
-
Τεράστιε πολιτικέ άνδρα πως τα λες
-
νατος νατος .................ο πρωταθλητης
-
Πεστα ρε νικολα κανε νεα παραπονο στον αρχιμανδριτι τωρα να διορθωσει τις αδικιες