Θλίψη στην Αρκαδία | "Έφυγε" ο Σταύρος Δέμος - Την Πέμπτη η κηδεία του
Η DEMO θρηνεί σήμερα την απώλεια του Ιδρυτή και Προέδρου της εταιρείας, Σταύρου Δέμου.
Μεγάλη θλίψη σε όλη την Αρκαδία για την απώλεια ενός ανθρώπου που πάντοτε στήριζε τον τόπο καταγωγής του και τα τελευταία χρόνια, με την οικογένειά του, αποφάσισε να προχωρήσει σε εμβληματικές επενδύσεις στη ΒΙΠΕ Τρίπολης.
Οραματιστής και αεικίνητος, ο Σταύρος Δέμος ήταν ένας από τους Πρωτεργάτες της Ελληνικής Φαρμακοβιομηχανίας. Ωστόσο, το αληθινό του κληροδότημα, ήταν η αγάπη και ο σεβασμός που ενέπνεε στον περίγυρό του. Επιδίωκε την προσωπική σχέση και είχε τον ρόλο μέντορα για πολλούς νέους ανθρώπους, τους οποίους συμβούλευε να έχουν θετική σκέψη, να βάζουν στόχους και να εργάζονται για τα όνειρά τους.
Το όραμά του, για τη δημιουργία ενός καλύτερου κόσμου, θα αποτελεί πάντα τον οδηγό μας.
Η εξόδιος ακολουθία θα τελεστεί την Πέμπτη 4 Ιουλίου, στις 11.00 στον Ιερό Ναό Μεταμορφώσεως του Σωτήρος, στο Κεφαλάρι, ενώ η ταφή θα πραγματοποιηθεί σε κλειστό οικογενειακό κύκλο.
Σχετικά Άρθρα
- Στην Αθήνα παρουσιάστηκε ο Ψηφιακός Αρχειακός Τόπος του Θεόδωρου Κολοκοτρώνη (εικόνες)
- Αντιπεριφερειάρχης Μανδρώνης: "Τιμή στους Ήρωες της 25ης Μαρτίου και Προστασία της Πατρίδας"
- Βαγγέλης Γιαννακούρας: "Η Αρκαδία και η Τρίπολη στο επίκεντρο του εορτασμού της 25ης Μαρτίου"
- Κώστας Βλάσης: "Τιμή και Μνήμη για την 25η Μαρτίου στην Τρίπολη – Παιδεία, Ενότητα και Σταθερότητα για την Ελλάδα"
- Δηλώσεις Δημάρχου Τρίπολης Κώστα Τζιούμη για την 25η Μαρτίου: «Ενότητα και ετοιμότητα για την υπεράσπιση της ελευθερίας»






