Συνάντηση συνταξιούχων και εν ενεργεία Σιδηροδρομικών με μεγάλη συμμετοχή στην Τρίπολη! (εικόνες)
Την Παρασκευή 11 Οκτωβρίου το μεσημέρι στο Σταθμό του ΟΣΕ στην Τρίπολη έγινε συνάντηση - συνεστίαση Συνταξιούχων Σιδηροδρομικών αλλά και εν ενεργεία, από την Αττική και την Πελοπόννησο.
Η συμμετοχή ήταν μεγάλη. Ο Φίλιππος Κωνσταντόπουλος αναφέρει ... "Ευχαριστούμε ολόψυχα όλες και όλους τους συναδέλφους που
Να σημειωθεί ότι σε πρόσφατη ανακοίνωσή τους οι σιδηροδρομικοί της Πελοποννήσου αν΄φεραν πως "θα συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε για σύγχρονη, ασφαλή κα φθηνή σιδηροδρομική συγκοινωνία.
Θα συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε για να κρατήσουμε ανοιχτό και ασφαλή τον Προαστιακό της Πάτρας και τα τμήματα της Πελοποννήσου που ακόμα βρίσκονται σε λειτουργία (Διακοφτό–Καλάβρυτα, Κατάκωλο–Πύργος-Αρχαία Ολυμπία) καθώς και για την επαναλειτουργία όλων των Γραμμών που είναι σε αναστολή.
Θα συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε για προσλήψεις μόνιμου προσωπικού ώστε να καλύπτονται οι θέσεις που προβλέπονται από το οργανόγραμμα και τη μονιμοποίηση των συμβασιούχων.
Θα συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε και να απαιτούμε την ολοκλήρωση των έργων υποδομής, ηλεκτροκίνησης, σηματοδότησης και τοποθέτησης των ηλεκτρονικών συστημάτων ασφαλείας στην κυκλοφορία των τρένων.
Θα συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε για ελεύθερες συλλογικές συμβάσεις εργασίας που θα ανταποκρίνονται στις σημερινές συνθήκες διαβίωσης."
Σχετικά Άρθρα
- Σιωπητήριο
- Πανελλήνιος Ιατρικός Σύλλογος | Α' Αντιπρόεδρος αναλαμβάνει ο Βασίλης Ψυχογυιός από την Αρκαδία
- Δήμαρχος Βόρειας Κυνουρίας: "Είμαστε συγκλονισμένοι από τον αδόκητο χαμό του λιμενικού Ανδρέα Αραχωβίτη"
- Βίντεο-ντοκουμέντο από τη στιγμή που ο λιμενικός παρασύρεται από τεράστια κύματα στο Παράλιο Άστρος (vd)
- Σφοδρή κριτική Ντίνας Νικολάκου για τη διάλυση της Μερχίας και την υποβάθμιση της 124 ΠΒΕ
2 σχόλια
-
Τι να κάνουν κι αυτοί οι φουκαράδες; Θυμούνται τα παλιά.
-
Συνάντηση σιδηροδρομικών χωρίς σιδηρόδρομο. ΟΚ






