Για "απαράδεκτη αστυνομική βία" στην Μεγαλόπολη μιλά το Εργατικό Κέντρο Αρκαδίας

Το Εργατικό Κέντρο Αρκαδίας καταδικάζει την αδικαιολόγητη και απαράδεκτη αστυνομική βία που ασκήθηκε στους πολίτες που έδωσαν δυναμικό "παρών" στην ειρηνική πορεία με κατεύθυνση την Εθνική οδό, μετά από μεγαλειώδη συγκέντρωση στην κεντρική πλατεία της Μεγαλόπολης στις 20 Νοέμβρη στην διαμαρτυρία για το κλείσιμο των Μονάδων και των Ορυχείων της ΔΕΗ.
Καταδικάζουμε τη χρήση δακρυγόνων και καπνογόνων από τις Δυνάμεις Καταστολής ΜΑΤ παρουσία του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη Γόρτυνος κ΄ Μεγαλοπόλεως, της Δημοτικής Αρχής Μεγαλόπολης, των Συνδικάτων, των δημοτών, των εργαζομένων, των ανήλικων παιδιών που πραγματοποιούσαν ειρηνική πορεία για να αναδείξουν τα δίκαια αιτήματά τους.
Θα συνεχίσουμε μαζικά, δυναμικά και αγωνιστικά για να δικαιωθεί ο αγώνας μας!
ΛΕΜΕ ΟΧΙ ΣΤΟ ΒΙΑΙΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΩΝ ΜΟΝΑΔΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΟΡΥΧΕΙΩΝ ΤΗΣ ΔΕΗ!
ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΕΡΗΜΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ!
Το Δ.Σ
Σχετικά Άρθρα
- Διακοπές ρεύματος από την Παρασκευή ως την Κυριακή στην Τρίπολη - Η λίστα με όλους τους δρόμους!
- Τρίπολη | 23χρονος αλλοδαπός βρέθηκε με μαχαίρι, διέμενε παράνομα στη χώρα
- Παπαηλιού: "Η δικαστική τήβεννος δεν χορηγεί «ελευθέρας» για συμμετοχή σε πολιτικολογία"
- ΚΚΕ Αρκαδίας: "Έκλεισαν τις λιγνιτικές μονάδες και φέρνουν το εργοστάσιο καύσης απορριμμάτων"
- Επιδείξεις kiteboarding και freestyle ανέδειξαν τη δυναμική της Βόρειας Κυνουρίας ως εναλλακτικού προορισμού (εικόνες)