Το ΕΕΕΕΚ Κάψια και το Ειδικό Νηπιαγωγείο Θάνα επισκέφθηκαν οι Λαμπρόπουλος και Μανδρώνης

Το Εργαστήριο Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης (ΕΕΕΕΚ) Κάψια και το Ειδικό Νηπιαγωγείο Θάνα επισκέφθηκαν ο Αναπληρωτής Περιφερειάρχης Πελοποννήσου, Χρήστος Λαμπρόπουλος, και ο Αντιπεριφερειάρχης Αρκαδίας, Κώστας Μανδρώνης.
Με αφορμή τις εορτές, αντάλλαξαν ευχές με μαθητές και εκπαιδευτικούς, ενώ προσέφεραν δώρα και γλυκίσματα, συμβάλλοντας στη δημιουργία μιας χαρούμενης και γιορτινής ατμόσφαιρας.
Η Περιφέρεια Πελοποννήσου στηρίζει τις εκπαιδευτικές δομές της περιοχής και συνεχίζει να βρίσκεται δίπλα σε δράσεις που προάγουν τη συμπερίληψη και την υποστήριξη ευαίσθητων κοινωνικών ομάδων.


Σχετικά Άρθρα
- Επίσημο - ΦΕΚ | Διοικήτρια στο Παναρκαδικό Νοσοκομείο η Εύη Παπαγεωργίου - Στη Σπάρτη η Πέρρυ Τρουπή
- Βανδαλίστηκε η μικρή ελεύθερη βιβλιοθήκη στο πάρκο Φιλοδένδρων
- Τα παιδιά “αγκάλιασαν” τον Θερινό Κινηματογράφο του δήμου Τρίπολης! (εικόνες - βίντεο)
- Οδοιπορικό προς τη Μονή Παναγίας Κολοκοτρώνη
- "Το Νόημα" | Νέο τραγούδι από τον Κωνσταντίνο Τσελά! (vd)