Το ΕΕΕΕΚ Κάψια και το Ειδικό Νηπιαγωγείο Θάνα επισκέφθηκαν οι Λαμπρόπουλος και Μανδρώνης
Το Εργαστήριο Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης (ΕΕΕΕΚ) Κάψια και το Ειδικό Νηπιαγωγείο Θάνα επισκέφθηκαν ο Αναπληρωτής Περιφερειάρχης Πελοποννήσου, Χρήστος Λαμπρόπουλος, και ο Αντιπεριφερειάρχης Αρκαδίας, Κώστας Μανδρώνης.
Με αφορμή τις εορτές, αντάλλαξαν ευχές με μαθητές και εκπαιδευτικούς, ενώ προσέφεραν δώρα και γλυκίσματα, συμβάλλοντας στη δημιουργία μιας χαρούμενης και γιορτινής ατμόσφαιρας.
Η Περιφέρεια Πελοποννήσου στηρίζει τις εκπαιδευτικές δομές της περιοχής και συνεχίζει να βρίσκεται δίπλα σε δράσεις που προάγουν τη συμπερίληψη και την υποστήριξη ευαίσθητων κοινωνικών ομάδων.

Σχετικά Άρθρα
- Κώστας Τζιούμης: «Ο ανδριάντας του Θεόδωρου Κολοκοτρώνη επιστρέφει ατσαλωμένος και ανανεωμένος»
- Η Τρίπολη τίμησε τον Θεόδωρο Κολοκοτρώνη – Συγκίνηση στα αποκαλυπτήρια του αναστηλωμένου ανδριάντα (vd)
- Γιορτή Πρόληψης και Ελπίδας την Τρίτη στην Τρίπολη
- Την Κυριακή θα ανοίξει ο δρόμος στα Λαγκάδια; (vd)
- Στις 4.00 το απόγευμα της Δευτέρας οι Γορτύνιοι στο Περιφερειακό Συμβούλιο!






