Υπογραφή σύμβασης για τη βελτίωση του δρόμου Κολλίνες–Αγία Βαρβάρα–Πελλάνα
Υπογράφηκε από τον Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Αρκαδίας, Κώστα Μανδρώνη, και τον ανάδοχο του έργου, η σύμβαση για την υλοποίηση του έργου «Βελτίωση βατότητας δρόμου Κολλίνες–Αγία Βαρβάρα–Πελλάνα», συνολικού προϋπολογισμού 270.000 ευρώ, με χρηματοδότηση από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων (ΠΔΕ/2018ΕΠ82600004).
Το έργο αφορά την ολοκλήρωση της ασφαλτόστρωσης της επαρχιακής οδού που συνδέει τις Κολλίνες με την Αγία Βαρβάρα και την Πελλάνα, καθώς και τη βελτίωση της βατότητας της υφιστάμενης οδού σε σημεία που παρουσιάζουν φθορές και απαιτούν συντήρηση.
Ειδικότερα, από το τέλος της ήδη ασφαλτοστρωμένης οδού και για μήκος περίπου 1.250 μέτρων, έως τα όρια του Νομού Αρκαδίας, θα πραγματοποιηθούν εργασίες χωματουργικών, οδοστρωσίας, ασφαλτόστρωσης, κατασκευής κατάλληλων τεχνικών έργων, καθώς και οριζόντιας και κατακόρυφης σήμανσης.
Σχετικά Άρθρα
- Η ψηφιακή διακυβέρνηση αλλάζει την καθημερινότητα στην Πελοπόννησο
- Tigers για τα 95 χρόνια ιστορίας του Αστέρα Τρίπολης: "Η ομάδα που έχει γράψει, γράφει και θα γράφει ιστορία!"
- Αντιδράσεις στην Αρκαδία για τις ΑΠΕ | Παρέμβαση Ζαχαριά κατά της “ενεργειακής καταιγίδας” σε Πάρνωνα και Μαίναλο
- Σταθερά στην κορυφή με νέα πρωτιά για τον Θάνο Τριανταφύλλου του ομίλου τένις της ΑΕΚ Τρίπολης
- Ο Σύλλογος Τροπαιατών τιμά την Ημέρα της Γυναίκας
1 σχόλιο
-
Έργο Γιαννακούρα από το 2018.Κάλιο αργά.






