Κωνσταντινόπουλος | Μετά τις 3.00 θα μιλήσει στη Βουλή για ζήτημα που "αγγίζει" τη ΒΙΠΕ Τρίπολης
Μετά τις 15:00 ο Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος θα μιλήσει στην Ολομέλεια της Βουλής για το ζήτημα της κατάργησης του Καθεστώτος της Δίκαιης Μετάβασης στον Αναπτυξιακό Νόμο αλλά και για την τροπολογία του ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής, που στοχεύει να άρει την ομηρία της ΒΙΠΕ Τρίπολης και των υπόλοιπων ΒΙΠΕ από την ΕΤΒΑ ΒΙΠΕ.
Η τοποθέτηση θα γίνει στο πλαίσιο της συζήτησης του νομοσχεδίου του Υπουργείου Ανάπτυξης για την τροποποίηση του Αναπτυξιακού Νόμου.
Σχετικά Άρθρα
- Εγκαίνια στη Φοιτητική Εστία Τρίπολης
- Κέντρο Κοινότητας - Μηνιαίο πρόγραμμα Κινητής Μονάδας (Νοέμβριος 2026)
- Υπόθεση 800.000 € | Δήμος Τρίπολης: «Δεν εμπλέκεται αιρετός, ο Δήμος δεν υπέστη καμία οικονομική ζημία - Η υπόθεση αφορά περίοδο της προηγούμενης δημοτικής αρχής»
- Ο Νίκος Ανδρουλάκης έρχεται στην Αρκαδία | Από την Μεγαλόπολη στη Γορτυνία και στην προβληματική εθνική οδό "Τρίπολης - Πύργου"
- Επτά θέσεις εργασίας στον Δήμο και στη ΔΕΥΑ Βόρειας Κυνουρίας μέσω ΑΣΕΠ






