Menu
RSS
Δευτέρα, 17/06/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Με θετικό μάτι βλέπει τη συνεργασία με Τατούλη το ΠΑΣΟΚ Αρκαδίας!

Με θετικό μάτι βλέπει τη συνεργασία με Τατούλη το ΠΑΣΟΚ Αρκαδίας!

 Το ενδεχόμενο να υπάρξει εκ νέου συνεργασία με τον Πέτρο Τατούλη συζητήθηκε στη συνεδρίαση της Νομαρχιακής Επιτροπής Αρκαδίας του ΠΑΣΟΚ, που έγινε το απόγευμα της Τρίτης, στην Τρίπολη.

Ο Γραμματέας της Νομαρχιακής Παναγίωτης Καστανός μίλησε στο kalimera-arkadia.gr και εξήγησε ότι το έργο της παράταξης «Νέα Πελοπόννησος» αποτιμήθηκε θετικά, όμως από εδώ και στο εξής οι τελικές αποφάσεις θα ληφθούν σε επίπεδο Χαριλάου Τρικούπη.

Ψηφοφορία δεν έγινε, όμως, κατά τη διάρκεια της συζήτησης υπήρξαν ενστάσεις από στελέχη του ΠΑΣΟΚ Αρκαδίας για το πώς θα γίνει αυτή η συνεργασία, υπό ποιους όρους, ενώ κάποιοι άσκησαν κριτική και για το ενδεχόμενο να στηριχθεί από τη ΝΔ ο νυν Περιφερειάρχης.

Ένα στοιχείο που θα παίξει ρόλο σε μία πιθανή νέα συνεργασία, είναι να στηριχθούν πάλι τα πρόσωπα που εκλέχτηκαν και την προηγούμενη φορά με τη «Νέα Πελοπόννησο» και είναι μέλη του ΠΑΣΟΚ.

«Βλέπου με θετικό μάτι τη συνεργασία» δηλώνει ο Παναγιώτης Καστανός και πλέον οι εξελίξεις μεταφέρονται στα κεντρικά του κόμματος!

 

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...