Με τον Μητροπολίτη Νικηφόρο συναντήθηκε ο Περιφερειάρχης - Παρόντες οι Κούλης και Βαλασόπουλος (εικόνες)
Τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Γόρτυνος και Μεγαλοπόλεως, κ. Νικηφόρο, υποδέχθηκε στο γραφείο του στην Τρίπολη ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου, Δημήτρης Πτωχός. Κατά τη διάρκεια της συνάντησης συζητήθηκαν ζητήματα που αφορούν τη Μητρόπολη και την ευρύτερη περιοχή της Μεγαλόπολης και της Γορτυνίας, με έμφαση σε δράσεις κοινωνικής συνοχής, πολιτισμού και στήριξης του τοπικού πληθυσμού.
Στη συνάντηση παρευρέθηκαν επίσης ο Δήμαρχος Γορτυνίας, Ευστάθιος Κούλης, καθώς και ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΑΡΚΑΔΙΑ Α.Ε., Παναγιώτης Βαλασόπουλος, υπογραμμίζοντας τη στενή συνεργασία ανάμεσα στην Περιφέρεια, την Τοπική Αυτοδιοίκηση και την Εκκλησία.
Η συζήτηση πραγματοποιήθηκε σε ιδιαίτερα θερμό και εποικοδομητικό κλίμα, με κοινή βούληση για ενίσχυση των συνεργειών σε ζητήματα που αγγίζουν την καθημερινότητα των πολιτών, την προστασία των ευάλωτων ομάδων και την ανάδειξη της πλούσιας πολιτιστικής ταυτότητας της περιοχής.


Tags:
Μητροπολίτης Νικηφόρος, Δημήτρης Πτωχός, Περιφέρεια Πελοποννήσου, Στάθης Κούλης, Παναγιώτης Βαλασόπουλος,Σχετικά Άρθρα
- Πέθανε ο Διονύσης Σαββόπουλος
- Ο Σύλλογος Δρομέων Υγείας Τρίπολης στον 42ο Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας 2025!
- Δωρεά ηλιακών φωτιστικών στο Κεραστάρι από το Ίδρυμα Μαρτίνου
- Υπερασπιζόμαστε τους αγρότες της Αρκαδίας – Όχι στην υποτίμηση της ελιάς Δολιανών (γαϊδουροελιάς)
- Επίσκεψη στην ομάδα χορού του Τεγεατικού Συνδέσμου (vd)
1 σχόλιο
-
Χωρισμός κράτους εκκλησίας τώρα...





