Με τον Μητροπολίτη Νικηφόρο συναντήθηκε ο Περιφερειάρχης - Παρόντες οι Κούλης και Βαλασόπουλος (εικόνες)
Τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Γόρτυνος και Μεγαλοπόλεως, κ. Νικηφόρο, υποδέχθηκε στο γραφείο του στην Τρίπολη ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου, Δημήτρης Πτωχός. Κατά τη διάρκεια της συνάντησης συζητήθηκαν ζητήματα που αφορούν τη Μητρόπολη και την ευρύτερη περιοχή της Μεγαλόπολης και της Γορτυνίας, με έμφαση σε δράσεις κοινωνικής συνοχής, πολιτισμού και στήριξης του τοπικού πληθυσμού.
Στη συνάντηση παρευρέθηκαν επίσης ο Δήμαρχος Γορτυνίας, Ευστάθιος Κούλης, καθώς και ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΑΡΚΑΔΙΑ Α.Ε., Παναγιώτης Βαλασόπουλος, υπογραμμίζοντας τη στενή συνεργασία ανάμεσα στην Περιφέρεια, την Τοπική Αυτοδιοίκηση και την Εκκλησία.
Η συζήτηση πραγματοποιήθηκε σε ιδιαίτερα θερμό και εποικοδομητικό κλίμα, με κοινή βούληση για ενίσχυση των συνεργειών σε ζητήματα που αγγίζουν την καθημερινότητα των πολιτών, την προστασία των ευάλωτων ομάδων και την ανάδειξη της πλούσιας πολιτιστικής ταυτότητας της περιοχής.


Tags:
Μητροπολίτης Νικηφόρος, Δημήτρης Πτωχός, Περιφέρεια Πελοποννήσου, Στάθης Κούλης, Παναγιώτης Βαλασόπουλος,Σχετικά Άρθρα
- Εκπαίδευση στους εθελοντές του Πυροσβεστικού Κλιμακίου Άστρους (εικόνες)
- Smash Τρίπολης | Χάλκινο για την Παύλου στο Άργος
- Τσιάρας: Νέο κάλεσμα για διάλογο – Περιθώρια παρεμβάσεων σε κόστος παραγωγής, ενέργεια, καύσιμα στην αντλία και ΕΛΓΑ - Αποφασίζουν οι αγρότες
- Ένα ζεστό χριστουγεννιάτικο μουσικό ταξίδι από τα "Λυρικά Σύνολα" στη Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Τρίπολης (εικόνες - βίντεο)
- Η Ακολουθία του Ιερού Ευχελαίου Μονή Παναγίας Κολοκοτρώνη
1 σχόλιο
-
Χωρισμός κράτους εκκλησίας τώρα...






