Υπό έλεγχο τέθηκε η φωτιά στο Λεοντάρι Αρκαδίας (εικόνες)
Υπό έλεγχο έχει τεθεί η φωτιά σε δασική περιοχή κοντά στο Λεοντάρι Μεγαλόπολης.
Ο Δήμος Μεγαλόπολης έχει διαθέσει 1 φορτωτή, 2 υδροφόρες , 4 μικρά πυροσβεστικά , ενώ επιτόπου βρίσκεται ο Δήμαρχος Μεγαλόπολης με αντιδημάρχους. Επίσης έχει σταλεί 1 υδροφόρα από την Περιφέρεια Πελοποννήσου και μηχανήματα 2 ιδιωτών.
Κατά τη διαρκεια της φωτιάς, μιλώντας σε μέσα μαζικής ενημέρωσης ο Δήμαρχος Μεγαλόπολης, Κωνσταντίνος Μιχόπουλος ανέφερε:
«Έχουμε απόσταση από τον οικισμό, αλλά δεν λέει τίποτα γιατί σε ένα τέταρτο μπορεί να φτάσει στους οικισμούς, είναι κοντά. Είναι δύσβατη η περιοχή. Επιχειρούν 7 εναέρια μέσα, ο άνεμος είναι ισχυρός. Το δυσάρεστο σε αυτήν την κατάσταση είναι, γιατί έχουμε αγανακτήσει, είναι ότι υπάρχει εμπρησμός. Έχουμε ενδείξεις, είχε πρώτη φωτιά χθες το απόγευμα, και σήμερα δεύτερη, δεν είναι τυχαίες, κάποιος προσπαθεί να κάψει την περιοχή».
Σχετικά Άρθρα
- Τζιούμης: "Αν αποδειχθεί ότι οι καταγγελίες για την υπόθεση του ανδριάντα ήταν ψευδείς, θα κινηθώ εναντίον αυτών των πολιτών"
- Ερώτηση Γεωργακόπουλου και απάντηση Σταθούλη για την αλλαγή κερκίδας στο γήπεδο Φιλικών
- Τζιούμης: "Η ενημέρωση είναι ότι από τον Μάιο θα λειτουργήσει κανονικά το 11ο Σύνταγμα Πεζικού"
- Η Δημόσια ΣΑΕΚ Στεμνίτσας στην 38η Athens International Jewellery Show
- «Όξω ψύλλοι – ποντικοί»: Η τέλεση του εθίμου στο Δάρα Αρκαδίας






