Μείωση στα τιμολόγια της ΔΕΥΑΤ ζητά ο Κατσίρης - Τζιούμης: "Επί ημερών μας, δεν έχει γίνει καμία αύξηση στο νερό"
Με αφορμή το ζήτημα της λειψυδρίας, άνοιξε μια μεγάλη συζήτηση για το νερό στην ειφική συνεδρίαση λογοδοσίας της δημοτικής αρχής, μετά από ερώτημα του Γιάννη Κατσίρη.
Μεταξύ άλλων, είπε ότι "δίνονται χρήματα για δημόσιες σχέσεις στη ΔΕΥΑΤ και πρέπει να μειώσουμε το νερό, είναι ακριβό σε σχέση με άλλους δήμους".
"Επί ημερών μας δεν έχει γίνει καμία αύξηση του νερού" απάντησε ο δήμαρχος Κώστας Τζιούμης, για να προσθέσει .. «Πριν από 15 χρόνια που ήταν δημοτική αρχή ο κ. Κατσίρης, το νερό έχει την ίδια τιμή. Κάνει στείρα αντιπολίτευση και μιλά με μέγιστη υποκρισία, αφού δεν μείωσε εκείνος την τιμή του νερού, όταν είχε την ευθύνη».
Σχετικά Άρθρα
- Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Κινητικότητας 2026 στην Τρίπολη
- Υπογραφές για έργα βελτίωσης στο δρόμο της Βλαχέρνας
- Περιφέρεια | Στη δημοσιότητα η μελέτη του έργου: “Έργα αντιπλημμυρικής προστασίας Τρίπολης (περιοχή Ζευγολατιού - Νεοχωρίου"
- Τρίπολη | Ξεκίνησαν οι εργασίες ασφαλτόστρωσης στην οδό Ελευθερίου Βενιζέλου (εικόνες)
- Πολλά ερωτήματα και αγωνία για το Ειδικό Πολεοδομικό Σχέδιο Νότιας Κυνουρίας - «Υπάρχει κόσμος που ανησυχεί για την περιουσία του» (vd)






