Ξεκίνησε τις συναντήσεις η ομάδα Φυσιοθεραπείας του ΚΑΠΗ Τρίπολης (vd)

Με αισιοδοξία και χαμόγελα ξεκίνησε και φέτος η ομάδα Φυσιοθεραπείας του ΚΑΠΗ Τρίπολης, συνεχίζοντας μια δράση που έχει αγαπηθεί ιδιαίτερα από τα μέλη του Κέντρου.
Οι συναντήσεις πραγματοποιούνται στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο του ΚΑΠΗ, υπό την καθοδήγηση της φυσιοθεραπεύτριας του Δήμου Τρίπολης, η οποία φροντίζει να προσαρμόζει το πρόγραμμα ασκήσεων στις ανάγκες και τις δυνατότητες κάθε συμμετέχοντα.
Στόχος της ομάδας είναι η ενδυνάμωση του σώματος, η βελτίωση της κινητικότητας και η διατήρηση της καλής φυσικής κατάστασης των ηλικιωμένων, μέσα από ήπιες ασκήσεις, διατάσεις και τεχνικές αναπνοής. Παράλληλα, οι συναντήσεις αποτελούν και μια ευκαιρία κοινωνικοποίησης και καλής παρέας, καθώς τα μέλη του ΚΑΠΗ απολαμβάνουν τη συνύπαρξη και την ανταλλαγή εμπειριών.
Η δράση εντάσσεται στο πλαίσιο των προγραμμάτων πρόληψης και προαγωγής της υγείας που υλοποιεί ο Δήμος Τρίπολης, με στόχο τη στήριξη των ηλικιωμένων συμπολιτών μας και τη βελτίωση της ποιότητας ζωής τους.
Η Κατερίνα Πανουτσοπούλου , φυσιοθεραπεύτρια μίλησε στην Χριστίνα Λαγοπάτη, μέλος Εργαστηρίου δημοσιογραφίας ΚΑΠΗ Τρίπολης για την ομάδα:
* κάμερα Μάρκος Ζάβος
Tags:
ΚΑΠΗ Δήμου Τρίπολης,Σχετικά Άρθρα
- Τα περαστικά του Αστέρα στην Παναγιώτα Βλασιάδου
- Εκμίσθωση του κυλικείου του σχολικού συγκροτήματος Γυμνασίου και Λυκείου Τεγέας
- Το ημερολόγιο εκδηλώσεων στην Αρκαδία (ΑΝΑΝΕΩΝΕΤΑΙ)
- Τα φωτογραφικά "κλικ" από την πρώτη προπόνηση του Coleman στον Αστέρα Aktor!
- Μόνο οι κάτοχοι εισιτηρίου διαρκείας στο ματς του Αστέρα Β' με τη Νίκη Βόλου στην Τρίπολη!