Menu
RSS
Παρασκευή, 19/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Πότε λήγει η προθεσμία για να δηλωθούν οι δημοτικοί συνδυασμοί της Αρκαδίας στον Άρειο Πάγο!

Πότε λήγει η προθεσμία για να δηλωθούν οι δημοτικοί συνδυασμοί της Αρκαδίας στον Άρειο Πάγο!
Έως τα τέλη Απριλίου θα πρέπει να γίνει η δήλωση κατάρτισης των συνδυασμών που θέλουν να λάβουν μέρος στην εκλογική αναμέτρηση που θα διεξαχθεί στους πέντε δήμους της Αρκαδίας (Βόρεια Κυνουρία, Γορτυνία, Νότια Κυνουρία, Μεγαλόπολη και Τρίπολη).
Σύμφωνα με την παρ. 3 του άρθρου 10 του νομοσχεδίου «Δίκαιη ικανοποίηση λόγω υπέρβασης της εύλογης διάρκειας της δίκης, στα πολιτικά και ποινικά δικαστήρια και στο Ελεγκτικό Συνέδριο και άλλες διατάξεις» - που ψηφίστηκε προσφάτως και περιλαμβάνει διατάξεις οι οποίες αφορούν τις αυτοδιοικητικές εκλογές του Μαΐου - η δήλωση κατάρτισης των συνδυασμών στον Άρειο Πάγο μπορεί να γίνει το αργότερο 12 ημέρες μετά την έναρξη της προεκλογικής περιόδου, η οποία σύμφωνα με την παρ. 1 του άρθρου 10 του ίδιου νομοσχεδίου ξεκινά (30) ημέρες πριν από την ημέρα διεξαγωγής των εκλογών.
 
Συνεπώς με βάση το δεδομένο ότι ο πρώτος γύρος των εκλογών θα διεξαχθεί στις 18 Μαΐου, η προεκλογική περίοδος ξεκινά στις 18 Απριλίου και κατά συνέπεια η υποβολή των συνδυασμών θα γίνεται μέχρι την Τετάρτη 30 Απριλίου.
 
Π.Γ.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...