Menu
RSS
Κυριακή, 19/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Ούτε τα έξοδά τους δεν βγάζουν πολλοί δικηγόροι στην Τρίπολη – «Λουκέτα» και σε δικηγορικά γραφεία! (vd)

Ούτε τα έξοδά τους δεν βγάζουν πολλοί δικηγόροι στην Τρίπολη – «Λουκέτα» και σε δικηγορικά γραφεία! (vd)
Ο πρόεδρος του δικηγορικού συλλόγου Τρίπολης Δημήτρης Κωστόγιαννης, ο οποίος επανεξελέγη, στις εκλογές της Κυριακής, μίλησε στο «Καλημέρα Αρκαδία» και είπε ότι η δικαιοσύνη έχει καταντήσει να είναι για τους λίγους!
Οι υποθέσεις έχουν σημειώσει δραματική μείωση, όχι γιατί δεν υπάρχουν, αλλά γιατί ο πολίτης δε μπορεί να υπερασπιστεί πλέον τη ζωή και την περιουσία του, με δεδομένο ότι τα παράβολα πλέον είναι πιο ακριβά και όχι μόνο αυτά.
 
Οι δικηγόροι είναι σε οριακό σημείο, πόσο μάλλον οι νέοι δικηγόροι, καθώς για να παραμείνει κάποιος δικηγόρος θα πρέπει να πληρώνει 1000 ευρώ το μήνα, τα οποία βέβαια δεν εισπράττει, δήλωσε ο πρόεδρος.
 
Ήδη τρεις δικηγόροι είναι σε αναστολή, τρεις έχουν συνταξιοδοτηθεί και ετοιμάζονται να αποχωρήσουν και άλλοι που έχουν κατοχυρώσει το συνταξιοδοτικό τους δικαίωμα.
"Στον ΛΕΔΕ (Λογαριασμός Ενισχύσεως Δικηγόρων Επαρχιών) από τις 150 συνταξιοδοτήσεις που είχαμε ετησίως, τα τελευταία δύο χρόνια έχουμε περάσει στις 600 ετησίως, δηλαδή τέσσερις φορές πάνω, γεγονός που προκαλεί προβλήματα και στα ασφαλιστικά ταμεία" είπε χαρακτηριστικά.
 
Β.Π.
 

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...