Menu
RSS
Κυριακή, 19/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Ο σκηνοθέτης Γ. Βάκρος αποκαλύπτει άγνωστες πτυχές για το video clip «Είναι η πόλη μαγική» (vd)

Ο σκηνοθέτης Γ. Βάκρος αποκαλύπτει άγνωστες πτυχές για το video clip «Είναι η πόλη μαγική» (vd)
Στο «Καλημέρα Αρκαδία» μίλησε ο σκηνοθέτης του εκπληκτικού video clip «Είναι η πόλη μαγική» Γεράσιμος Βάκρος. Πρόκειται για ένα videoclip στο οποίο πρωταγωνιστούν και τραγουδούν μαθητές της πόλης οι οποίοι έχουν λάβει μέρος στο διαγωνισμό Life’s Good της LG και του ΣΚΑΙ.
Ο Γ. Βάκρος αποκάλυψε ότι όλα ξεκίνησαν ύστερα από ένα τηλεφώνημα που του έγινε από το Τμήμα Τουρισμού του Δήμου Τρίπολης και τη Γιώτα Καμπισιούλη και σε συνεννόηση με τον φωτογράφο Γιάννη Αλειφερόπουλο, αποφάσισε να βοηθήσει τα παιδιά.
Είπε ότι αυτό το ταινιάκι προβάλλει την πόλη, έχει πολλούς θεατές στο διαδίκτυο και ότι χρειάστηκε ένα δεκαήμερο, για τα γυρίσματα, το σενάριο και το μοντάζ.
Μετά, είπε ότι δυσκολεύτηκε για το σενάριο, αφού όπως υπογράμμισε, πρώτα πρέπει να αγαπήσεις ένα τραγούδι για να γυρίσεις το video clip.
Για τα παιδιά είπε ότι ήταν συνεργάσιμα, ευχήθηκε το τραγούδι να κερδίσει το διαγωνισμό Life’sGoodκαι να πάνε στη Νότια Κορέα!
 

Περισσότερα, για το τραγούδι, δείτε ΕΔΩ!

1 σχόλιο

  • Γιάννης Κ.
    Γιάννης Κ. Τρίτη, 25 Φεβρουαρίου 2014 22:27 Σύνδεσμος σχολίου

    Πολύ ωραιο! μεσα απο το βίντεο φαινεται η Τρίπολη σαν μια άλλη πόλη,.. τελικά η καθημερινότητα δεν μας αφήνει να την δούμε...

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...