Μπλόκο ΒΙΠΕ | Απόφαση να μην κλείσει κανένας δρόμος
Από το μπλόκο της ΒΙΠΕ στην Τρίπολη, οι αγρότες δήλωσαν ομόφωνα ότι θα συμμετέχουν συντονισμένα με την Πανελλήνια Ομοσπονδία στο συλλαλητήριο που θα γίνει στην Αθήνα. Όπως τονίστηκε στη συνέλευση, έχει ληφθεί απόφαση να μην προχωρήσουν σε κλείσιμο δρόμων, καθώς τόσο ο αγροτικός κόσμος όσο και οι πολίτες είναι ιδιαίτερα κουρασμένοι από την παρατεταμένη ταλαιπωρία.
Παράλληλα, στόχος της απόφασης είναι και η αποφυγή εντάσεων, με τους αγρότες να υπογραμμίζουν ότι δεν επιθυμούν τη σύγκρουση με την κοινωνία. Επιπλέον, οι αγρότες της ΒΙΠΕ Τρίπολης γνωστοποίησαν ότι θα δώσουν το “παρών” και στον Κοσμά, στηρίζοντας τον αγώνα των κατοίκων ενάντια στην εγκατάσταση ανεμογεννητριών, ενώ θα γίνει και σχετική πρόταση και στο μπλόκο της Νεστάνης, προκειμένου να είναι μαζική η συμμετοχή/στηριξη.
Τέλος οι αγρότες ξεκαθαρίζουν ότι συνεχίζουν τον αγώνα τους με ενότητα, συντονισμό και σεβασμό προς την κοινωνία, διεκδικώντας ουσιαστικές λύσεις στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν.
Πηγή: https://www.drt915.gr
Σχετικά Άρθρα
- Μικροβιολογικό εργαστήριο στο Κέντρο Υγείας Τροπαίων | Εξυπηρετήθηκαν ήδη 155 κάτοικοι της Γορτυνίας!
- Μοναστική πανήγυρις στο Μετόχι του Αγίου Γεωργίου Τύρου της Ιεράς Μονής Αγίου Νικολάου Καρύας
- Με ενθουσιασμό και κέφι η Γιορτή Καρυδιού στα Μαγούλιανα (εικόνες)
- Αγρότες | Πληρώθηκε η τρίτη δόση επιστροφής ΕΦΚ πετρελαίου έτους 2026
- Παράλιο Άστρος | Δεν έχει παραληφθεί το έργο στην οδό Καλλίτση – Ξεκίνησαν αποκαταστάσεις σε σημεία, πρόβλημα η είσοδος αυτοκινήτων
2 σχόλια
-
Ακριβώς ο κόσμος δεν φταίει σε τίποτα. ΜΗΝ ΤΟΝ ΞΑΝΑ ΨΗΦΙΣΕΤΕ ΟΜΩΣ. Μην τον ξανά ψηφίσετε. Ο τύπος είναι άθλιος θέλει να εξαφανίσει όλη την αγροτιά και όλους τους μικρομεσαίους
-
Ο αντιδήμαρχος πρωτογενούς τομέα που χάθηκε ξαφνικά…..






