Η εκπομπή Happy Hours στο Λιμποβίσι! (vd)
Σε ανάρτησή της η πρώην Αντιδήμαρχος Πολιτισμού του δήμου Τρίπολης Ελένη Καρούντζου, αναφέρει ... "Με ιδιαίτερη χαρά υποδεχθήκαμε στην Αρκαδία τη Μάγδα Τσέγκου και την εκπομπή Happy Hours, σε ένα ταξίδι προβολής του τόπου μας, με ξεχωριστό σταθμό το ιστορικό Λιμποβίσι και το σπίτι του Θεόδωρου Κολοκοτρώνη.
Ο Δήμος Τρίπολης διαθέτει μοναδικά τοπία, σπουδαία ιστορική κληρονομιά και αυθεντικές εμπειρίες που αξίζει να ταξιδεύουν σε όλη την Ελλάδα. Μέσα από τέτοιες δράσεις, αναδεικνύουμε την ταυτότητα και τις δυνατότητες της περιοχής μας, ενισχύοντας την εξωστρέφεια και την τουριστική προβολή του Δήμου μας.
Συνεχίζουμε με συνέπεια και συνεργασίες που φέρνουν την Τρίπολη και τα χωριά μας στο προσκήνιο, εκεί που πραγματικά αξίζουν."
Σχετικά Άρθρα
- Αναβάθμιση και συντήρηση των μονοπατιών του Μαινάλου (εικόνες)
- Ο Δήμος Τρίπολης υποδέχθηκε το εντυπωσιακό Ferrari Cavalcade 2026! (εικόνες - βίντεο)
- Ελένη Καρούντζου: "Με όραμα για μια Τρίπολη πιο πράσινη, ανθρώπινη και προσβάσιμη"!
- Ελένη Καρούντζου: “Η Τρίπολη μπορεί και πρέπει να γίνει προορισμός 12 μήνες τον χρόνο»
- Η πορεία του ΣΑΟΟ σε Χρυσοβίτσι και Λιμποβίσι






