ΑΔΕΔΥ Αρκαδίας: "Καλό σου ταξίδι φίλε και συνάδελφε Σώστη Κοσκινά"
Η Ε.Γ. του Νομαρχιακού Τμήματος ΑΔΕΔΥ Αρκαδίας εκφράζει τη βαθιά της θλίψη για τον πρόωρο χαμό του συναδέλφου μας Σώστη Κοσκινά, μετά από μια άνιση αλλά γενναία μάχη με την ασθένειά του.
Ο Σώστης Κοσκινάς υπήρξε ιδρυτικό μέλος του Νομαρχιακού Τμήματος ΑΔΕΔΥ Αρκαδίας και μέλος της Ε.Γ. για δύο δεκαετίες. Διετέλεσε επίσης επί σειρά ετών Πρόεδρος Εργαζομένων ΟΤΑ Αρκαδίας.
Ήταν ιδιαίτερα αγαπητός και ξεχώριζε για τη δοτικότητά του και την ανεξάντλητη διάθεση προσφοράς. Στάθηκε πλάι σε κάθε συνάδελφο και συναδέλφισσα χωρίς διακρίσεις.
Εκφράζουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στην οικογένειά του και στους οικείους του.
Καλό ταξίδι στον Παράδεισο φίλε, συνάδελφε, αείμνησε Πρόεδρε Σώστη.
ΥΓ. Η εξόδιος Ακολουθία θα γίνει την Πέμπτη 12 Μαρτίου στις 4 μ.μ. στον Ιερό Ναό Προφήτη Ηλία, στην Τρίπολη.

Σχετικά Άρθρα
- Μικροβιολογικό εργαστήριο στο Κέντρο Υγείας Τροπαίων | Εξυπηρετήθηκαν ήδη 155 κάτοικοι της Γορτυνίας!
- Μοναστική πανήγυρις στο Μετόχι του Αγίου Γεωργίου Τύρου της Ιεράς Μονής Αγίου Νικολάου Καρύας
- Με ενθουσιασμό και κέφι η Γιορτή Καρυδιού στα Μαγούλιανα (εικόνες)
- Αγρότες | Πληρώθηκε η τρίτη δόση επιστροφής ΕΦΚ πετρελαίου έτους 2026
- Παράλιο Άστρος | Δεν έχει παραληφθεί το έργο στην οδό Καλλίτση – Ξεκίνησαν αποκαταστάσεις σε σημεία, πρόβλημα η είσοδος αυτοκινήτων






