Σύλλογος Εργαζομένων ΟΤΑ για τον Σώστη Κοσκινά: ''Η απώλειά του στερεί από την τοπική μας κοινωνία έναν άνθρωπο με σημαντική εμπειρία''
Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Εργαζομένων Ο.Τ.Α. Νομού Αρκαδίας, με τη θλιβερή είδηση της απώλειας του συναδέλφου Σώζοντα Κοσκινά, συνήλθε εκτάκτως σήμερα προκειμένου να τιμήσει τη μνήμη ενός ανθρώπου που υπηρέτησε επί δεκαετίες την Τοπική Αυτοδιοίκηση.
Ο Σώστης Κοσκινάς, υπήρξε ένα από τα παλαιότερα στελέχη του Συλλόγου μας. Ως ιδρυτικό μέλος του Συλλόγου Εργαζομένων Ο.Τ.Α. Νομού Αρκαδίας, είχε μακρά διαδρομή στον χώρο του συνδικαλισμού. Για πολλά χρόνια υπηρέτησε από τη θέση του Προέδρου, ενώ παρέμεινε ενεργός στις συλλογικές διαδικασίες των εργαζομένων. Η παρουσία του επεκτάθηκε και στον ευρύτερο δημόσιο τομέα, μέσω της συμμετοχής του στην Εκτελεστική Γραμματεία του Νομαρχιακού Τμήματος της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. Νομού Αρκαδίας καθώς και στο Γενικό Συμβούλιο της Π.Ο.Ε. Ο.Τ.Α. Με την παρουσία του στους φορείς αυτούς, συνέβαλε στη διαχείριση ζητημάτων που αφορούσαν την τοπική μας κοινωνία και τον κλάδο μας.
Στην επαγγελματική του πορεία στον Δήμο Τρίπολης, από τη θέση του Προϊσταμένου του Τμήματος Δημοτικής Κατάστασης, Ληξιαρχείου και Αλλοδαπών, υπήρξε έμπειρος γνώστης του αντικειμένου του. Η απώλειά του, σε ηλικία 66 ετών, στερεί από την τοπική μας κοινωνία έναν άνθρωπο με σημαντική εμπειρία, γνώση και συγκροτημένη σκέψη, που επί χρόνια προσέφερε με συνέπεια και αίσθημα ευθύνης.
Τους τελευταίους μήνες, αντιμετώπισε με γενναιότητα και αξιοπρέπεια τη μεγάλη δοκιμασία της υγείας του, δίνοντας μια δύσκολη μάχη με το θάρρος που τον χαρακτήριζε πάντα. Η μακρόχρονη υπηρεσιακή και συνδικαλιστική του πορεία αφήνει ανεξίτηλο αποτύπωμα σε όλους όσοι είχαν την τιμή να συνεργαστούν και να συμπορευτούν μαζί του.
Το Διοικητικό Συμβούλιο αποφασίζει ομόφωνα:
·Να εκφράσει τα ειλικρινή συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του.
· Να παραστεί σύσσωμο το Δ.Σ. στην εξόδιο ακολουθία.
· Να κατατεθεί στεφάνι στη μνήμη του.
·Να δημοσιευθεί το παρόν ψήφισμα στον τοπικό τύπο.
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΜΑΡΙΝΗΣ ΑΓΗΣΙΛΑΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΓΚΟΥΤΖΙΟΥΛΗΣ

Πηγή: https://www.drt915.gr
Tags:
Σώστης Κοσκινάς,Σχετικά Άρθρα
- Αντίστροφη μέτρηση για την επιστροφή του ανδριάντα του Θεόδωρου Κολοκοτρώνη στην Πλατεία Άρεως
- Σε ανάδειξη νέας διοίκησης προχωρά η Δόξα Μεγαλόπολης
- Δημοτικό Συμβούλιο μόνο για τα επιχειρηματικά πάρκα την Δευτέρα στη Μεγαλόπολη
- Πάνω από 50 έργα και παρεμβάσεις ύψους 105 εκατ. € ανακοίνωσε ο Δημήτρης Πτωχός για την Αρκαδία!
- Ξεκίνησε η ασφαλτόστρωση στον κεντρικό δρόμο του Τυρού (εικόνες)






