Κανδήλα | Στη ΔΕΥΑΤ η διαχείριση του νερού που χρησιμοποιείται για άρδευση
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Σας ενημερώνω ότι από εδώ και στο εξής η διαχείριση του νερού που χρησιμοποιείται για άρδευση θα πραγματοποιείται από τη ΔΕΥΑ Τρίπολης.
Στο πλαίσιο αυτό, θα τοποθετηθούν νέα φρεάτια καθώς και νέα ρολόγια σε παροχές άρδευσης στις οποίες δεν υπάρχουν.
Όσοι επιθυμούν να συνεχίσουν να χρησιμοποιούν το νερό για άρδευση, θα πρέπει να υποβάλουν σχετική αίτηση προς τη ΔΕΥΑ Τρίπολης έως και τις 15/04/2026.
Σε περίπτωση που δεν υποβληθεί αίτηση μέχρι την παραπάνω ημερομηνία, οι αντίστοιχες παροχές θα σφραγιστούν.
Για περαιτέρω ενημέρωση μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μου στο τηλέφωνο: 6979935096
Ο πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Κανδήλας Γεώργιος Στριφτόμπολας
Σχετικά Άρθρα
- Δημόσια πρόσκληση Βλάση σε Καυμενάκη: "Γιάννη, ασχολήσου ξανά με τον Αστέρα. Όσο δεν ασχολείσαι, η ομάδα δεν πάει καλά"! (vd)
- Το σχέδιο «Αρκαδία του Αύριο» παρουσίασε ο Κώστας Βλάσης – Φαρμακευτικό hub στη ΒΙΕ και 2.200 νέες θέσεις εργασίας σε Τρίπολη και Μεγαλόπολη! (vd)
- Την Κυριακή το ετήσιο μνημόσυνο του Ηλία Πιερράκου
- Κυριακή της Σταυροπροσκυνήσεως στο Ναό Αγίας Βαρβάρας Τρίπολης
- Εγκρίθηκε το πρόγραμμα τουριστικής προβολής του Δήμου Βόρειας Κυνουρίας για το 2026






