Menu
RSS
Τετάρτη, 18/03/2026
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας
kalimera728

Μάρτιος με ... φρέσκο χιόνι σε Μαίναλο και Πάρνωνα!

Μάρτιος με ... φρέσκο χιόνι σε Μαίναλο και Πάρνωνα!

Οι τελευταίες ημέρες του Μαρτίου επιβεβαιώνουν για ακόμη μία φορά τον άστατο χαρακτήρα της άνοιξης στα ορεινά της Αρκαδίας και της Πελοποννήσου, με νέες χιονοπτώσεις να καταγράφονται στις κορυφές του Μαινάλου και του Πάρνωνα.

Σύμφωνα με την πρωινή ενημέρωση του snowreport από το Χιονοδρομικό Κέντρο Μαινάλου, το χιόνι φτάνει μόλις τα 3 εκατοστά στη βάση και τα 5 εκατοστά στην κορυφή. Την ίδια στιγμή, καταγράφεται ελαφρά χιονόπτωση, η οποία ωστόσο δεν φαίνεται –τουλάχιστον προς το παρόν– ικανή να αλλάξει ουσιαστικά την κατάσταση.

Παράλληλα, στον Πάρνωνα, η εικόνα είναι περισσότερο χειμωνιάτικη στις υψηλότερες ζώνες. Από τη Σίταινα, ο Πέτρος Αλοίμοος ανάρτησε φωτογραφία που αποτυπώνει φρέσκο χιόνι να καλύπτει την κορυφή του βουνού, επιβεβαιώνοντας την πρόσφατη επιδείνωση του καιρού.

651799679 25461970666815239 6340013006313158306 n

Προσθήκη σχολίου

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...