Menu
RSS
Πέμπτη, 16/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Ξένοι έμποροι και χιλιάδες κόσμος αναμένεται στο φετινό «Αρκαδικό Πανόραμα» (vd)

Ξένοι έμποροι και χιλιάδες κόσμος αναμένεται στο φετινό «Αρκαδικό Πανόραμα» (vd)
Στην ανάπτυξη της Πρωτογενούς Παραγωγής ως βασικού πυλώνα στήριξης και ανάκαμψης της ελληνικής οικονομίας και στους κλάδους του Αγροτουρισμού και των Αγροτικών και Παραδοσιακών Προϊόντων θα είναι βασισμένη η 8η Περιφερειακή Έκθεση «Αρκαδικό Πανόραμα», η οποία θα διεξαχθεί στις 2 - 7 Μαΐου στη Βιομηχανική Περιοχή Τρίπολης.
"Κάθε χρόνο γίνεται και καλύτερη, καθώς την τελευταία φορά οι εκθέτες έφτασαν τους 140 και φέτος αναμένεται μεγαλύτερη συμμετοχή, με δεδομένο ότι το ενδιαφέρον είναι εκπληκτικά μεγάλο" δήλωσε ο πρόεδρος της οργανωτικής επιτροπής Ανδρέας Σύριος.
Στα πλαίσια της έκθεσης θα διεξαχθεί και το πανελλήνιο συνέδριο αγροτουρισμού, σε συνεργασία με την Περιφέρεια Πελοποννήσου, ένα συνέδριο που απευθύνεται σε όλους τους παραγωγούς της περιφέρειας, αλλά και μια εκδήλωση σε συνεργασία με τη ΔΕΣΦΑ για το φυσικό αέριο.
Επιπλέον θα πραγματοποιηθούν και παράλληλες δράσεις, όπως μαγειρική για την ανάδειξη των αγροτικών παραδοσιακών μας προϊόντων, χορωδίες, θεατρικά και μουσικά δρώμενα, ποδηλατικός γύρος, αφιέρωμα για τους κυνηγούς και μια σειρά από άλλες δραστηριότητες.
 
Την έκθεση θα επισκεφτούν 15 έμποροί από το εξωτερικό, με στόχο την προώθηση των προϊόντων μας στην Ευρώπη και 15 δημοσιογράφοι, ώστε να κάνουν σχετικά αφιερώματα σε θεματικά περιοδικά.
Επίσης οι εκθέτες θα έχουν την ευκαιρία να πραγματοποιήσουν συναντήσεις με άλλους εκθέτες και προμηθευτές.
"Το 2003 ξεκινήσαμε μετά κόπων και βασάνων για να φτάσουμε εδώ σήμερα" είπε χαρακτηριστικά ο Α. Σύριος και αναφέρθηκε στην απόλυτη επιτυχία που είχε η έκθεση το 2012.
 
Ο Άγγελος Καραμπίκας (εκπρόσωπος της ALFA EXPO) αναφέρθηκε στην τιμή των 29 ευρώ ανά τετραγωνικό, χαρακτηρίζοντάς την πολύ καλή σε σχέση με τις δυνατότητες που παρέχει η έκθεση στον κάθε εκθέτη ξεχωριστά και ενημέρωσε ότι θα χρησιμοποιηθεί και ο εξωτερικός χώρος με 10 ευρώ το τετραγωνικό, λόγω της φύσης της έκθεσης, σε περίπτωση που θέλει κάποιος να εκθέσει αγροτικά μηχανήματα, τρακτέρ και άλλα τέτοια σχετικά με τον αγροτικό τομέα.
Η Αντιπεριφερειάρχης Ντίνα Νικολάκου δήλωσε ότι "το στοίχημα ήταν δύσκολο, πλέον υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον για την έκθεση και ότι η κρίση έγινε ευκαιρία".
Στην έκθεση θα βρίσκονται και τα ελληνοκινέζικο, ελληνοαμερικάνικο και ελληνογερμανικό επιμελητήρια.
 
Η έκθεση είναι περιφερειακή πλέον, συμμετέχουν επιχειρηματίες από όλους τους νομούς της περιφέρειας και ζήτησαν τη συμμετοχή σε αυτήν και από όλους τους κλάδους.
Η είσοδος για τους επισκέπτες, όπως πάντα, θα είναι δωρεάν.
 
Για περισσότερες πληροφορίες:
Επιμελητήριο Αρκαδίας: 2710 227141.
Πρόεδρος Επιτροπής Εκθέσεων: κ. Ανδρέας Σύριος.
Διοργανώτρια Εταιρεία AlfaExpo: 210 27 72 244.
 
Β.Π.
 

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...