Menu
RSS
Πέμπτη, 16/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Καμία δημοτική παράταξη δεν θα στηρίξει η Χρυσή Αυγή στην Αρκαδία!

Καμία δημοτική παράταξη δεν θα στηρίξει η Χρυσή Αυγή στην Αρκαδία!
Ανακοίνωση εξέδωσε η Χρυσή Αυγή Αρκαδίας, αναφέροντας ότι «αποτελεί κεντρική πολιτική επιλογή της Χρυσής Αυγής η κάθοδος στις αυτοδιοικητικές εκλογές του Μαΐου και η διεκδίκηση των μεγάλων δήμων και όλων των Περιφερειών της χώρας, μέσα από τα ψηφοδέλτια της «Ελληνικής Αυγής». 
Δεν συνιστά έκπληξη για εμάς ότι κάποιοι φαύλοι και παλαιοκομματικοί, δημοτικών παρατάξεων σε δήμους της Αρκαδίας, θα επιδιώξουν να επικαλεστούν το όνομα και την συνεχώς αυξανόμενη δυναμική και απήχηση του Κινήματός μας για να εξαπατήσουν ανυποψίαστους Έλληνες, προκειμένου να τους οδηγήσουν στους συνοδοιπόρους του πολιτικού προσωπικού και των κομμάτων  που διέλυσαν και πρόδωσαν επανειλημμένα την Πατρίδα μας. 
 
Για το λόγο αυτό ξεκαθαρίζουμε στους συμπατριώτες μας Αρκάδες τα εξής:
Α) Η Χρυσή Αυγή δεν θα υποστηρίξει καμία δημοτική παράταξη σε κανέναν δήμο της Αρκαδίας.
Β) Όποιος υποψήφιος ή στέλεχος οιασδήποτε δημοτικής παράταξης επικαλείται ότι δήθεν έχει την υποστήριξη του Κινήματος ή ότι εκφράζει την Χρυσή Αυγή είναι απλά πολιτικός απατεώνας.
Γ) Οι εγγεγραμμένοι υποστηρικτές της Χρυσής Αυγής οι οποίοι θα πολιτευθούν ή θα προπαγανδίσουν υπέρ δημοτικής παράταξης σε οποιονδήποτε δήμο της Αρκαδίας αυτομάτως διαγράφονται από τις τάξεις της Χρυσής Αυγής και τους απαγορεύεται η είσοδος στα γραφεία των Τοπικών Οργανώσεων.
Δ) Η Χρυσή Αυγή θα μετέχει ως «Ελληνική Αυγή για την Πελοπόννησο» στις επερχόμενες Περιφερειακές εκλογές και φυσικά στις Ευρωεκλογές. Τα ψηφοδέλτια αυτά θα συγκροτούνται από αγνούς Συναγωνιστές, πιστούς στον Λαϊκό Εθνικισμό και στον παράνομα προφυλακισμένο από το αντεθνικό καθεστώς Αρχηγό μας, Νικόλαο Γ. Μιχαλολιάκο.»

5 σχόλια

  • ΒΕΤΕΡΑΝΟΣ
    ΒΕΤΕΡΑΝΟΣ Τετάρτη, 19 Μαρτίου 2014 10:59 Σύνδεσμος σχολίου

    ΕΓΩ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΩ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΚΑΙ ΑΚΟΛΟΥΘΩ ΠΑΝΤΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΘΑ ΨΗΦΙΣΩ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ...ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΠΟΥ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ Κ ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΟΥΣΤ...ΟΠΟΙΟΝ ΤΟΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ Η ΔΙΑΧΕΙΡΗΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΝΑ ΚΑΤΕΒΕΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΜΕ ΤΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΝΑ ΤΟΝ ΨΗΦΙΣΩ ΚΑΙ ΕΓΩ...Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΡΓΗΣΕ ΝΑ ΒΓΕΙ ΚΥΡΙΟΙ ΤΗΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΠΑΛΙ ΚΑΛΑ....ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΚΑΙ ΜΟΝΟ.

  • BAGGELHS
    BAGGELHS Τετάρτη, 19 Μαρτίου 2014 01:08 Σύνδεσμος σχολίου

    ΤΟ ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΘΕΛΕΙ ΣΜΥΡΝΙΩΤΗ?

  • ΣΟΥΛΗΣ
    ΣΟΥΛΗΣ Τρίτη, 18 Μαρτίου 2014 21:40 Σύνδεσμος σχολίου

    Ο ΝΩΝΤΑΣ ΣΥΜΦΩΝΕΙ?

  • Anonymous
    Anonymous Τρίτη, 18 Μαρτίου 2014 20:10 Σύνδεσμος σχολίου

    ΣΚΑΝΤΖΕ,ΔΗΛΑΔΗ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΜΑΣ ΣΤΕΛΝΕΙΣ ΣΤΟΝ ΣΜΥΡΝΙΩΤΗ?ΣΤΟ ΚΟΜΜΑ ΠΟΥ ΕΒΑΛΕ ΦΥΛΑΚΗ ΤΟΝ ΑΡΧΗΓΟ ΜΑΣ?ΟΥΤΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΣΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΕΙΣ.

  • Κοτες
    Κοτες Τρίτη, 18 Μαρτίου 2014 02:09 Σύνδεσμος σχολίου

    Δηλαδη η Χρυση Αυγη στην Τριπολη με την σταση της δεν θα διαφωνησει με την διαχειριση του Δημου; Αυτο μας λενε; ΜΠΡΑΒΟ ΑΓΝΟΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ!

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...