Ο Σύλλογος Λεβιδιωτών Αττικής αποχαιρετά τον γιατρό Βασίλη Κωνσταντόπουλο
Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Λεβιδιωτών Αττικής με λύπη αποχαιρετά τον γιατρό Βασίλη Κωνσταντόπουλο, που έφυγε, ύστερα από σύντομη ασθένεια, στα 82 χρόνια του.
Διετέλεσε παλαιότερα αντιπρόεδρος του Συλλόγου μας, ενώ επανειλημμένα ήταν και μέλος του Δημοτικού Συμβουλίου του άλλοτε Δήμου. Λεβιδίου.
Η εξόδιος ακολουθία εψάλη στον ιερό ναό της Αγίας Γλυκερίας στο Γαλάτσι, όπου συνέρρευσε πλήθος Λεβιδιωτών και φίλων, καθώς ο Βασίλης ήταν ιδιαίτερα αγαπητός για την μεγάλη προσφορά του, με την ιατρική του ιδιότητα.
Το Σύλλογό μας εκπροσώπησε, λόγω κωλύματος του προέδρου, ο γενικός γραμματέας Κώστας Αναγνωστόπουλος με το μέλος της Εξ.Επιτροπής Βάσω Γιαννικοπούλου.
Μετά την εξόδιο ακολουθία, η σορός του μεταφέρθηκε στο Λεβίδι, όπου και ενταφιάστηκε.
Ειλικρινή συλλυπητήρια στην οικογένειά του, για τον αγαπητό και διακεκριμένο συμπατριώτη μας.
Σχετικά Άρθρα
- Μαρία Καρυστιανού στην Τρίπολη | Γονάτισε μπροστά στον ανδριάντα του Θεόδωρου Κολοκοτρώνη (vd)
- Αρχιερατικός Εσπερινός της Συλλήψεως του Τιμίου Προδρόμου στον οικισμό Μαυρόγιαννη Αρκαδίας (εικόνες)
- Ανοιχτός ο δρόμος στην Εθνική Οδό Τρίπολης – Πύργου, στο ύψος των Λαγκαδίων
- Σειρά επαφών της Μαρίας Καρυστιανού στην Τρίπολη | "Θέλουμε να είμαστε το πρώτο κόμμα - Θα καταργήσουμε το ακαταδίωκτο των Υπουργών"
- Ξεκινά η νέα χορωδιακή χρονιά στον Δήμο Νότιας Κυνουρίας






