Στην Τρίπολη η Όλγα Κεφαλογιάννη και ο Κώστας Κατσαφάδος - Οι επαφές της Υπουργού Τουρισμού και του Υφυπουργού Κλιματικής Κρίσης (εικόνες)
Ειδικότερα, η Περιφέρεια Πελοποννήσου προχώρησεστην παρουσίαση του Οργανισμού Διαχείρισης και Προώθησης Προορισμού (DMMO) Visit Peloponnese, μια πρωτοβουλία που σηματοδοτεί μια νέα εποχή για τον σχεδιασμό, τη διαχείριση και την προβολή του τουριστικού προϊόντος της Πελοποννήσου. Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία της η Υπουργός Τουρισμού Όλγα Κεφαλογιάννη, ενώ παροσυιάστηκε το όραμα, η στρατηγική και ο τρόπος λειτουργίας του νέου Οργανισμού, ο οποίος φιλοδοξεί να αποτελέσει το βασικό εργαλείο συντονισμού και προώθησης της Πελοποννήσου ως σύγχρονου, εξωστρεφούς και βιώσιμου προορισμού.
Δείτε εικόνες που ανάρτησε η Πρόεδρος της ΔΕΕΠ Αρκαδίας Βάλια Μαυραϊδοπούλου, για τις επισκέψεις των δύο κυβερνητικών στελεχών.
Σχετικά Άρθρα
- Στις 21 Αυγούστου ο διαγωνισμός δημοτικού χορού και τραγουδιού στην Τεγέα
- ΚΤΕΛ Αρκαδίας | Τα δρομολόγια για το Πανηγύρι της Τεγέας!
- Τιμήθηκε η συμπλήρωση δύο αιώνων από την ιστορική Μάχη της Ιεράς Μονής Προδρόμου (εικόνες)
- Έχουν ληφθεί όλα τα μέτρα για την προστασία της Ορνιθοπανίδας στον φωτισμό του Βράχου του Λεωνιδίου
- Δύο συλλήψεις για πυρκαγιά στην Κορινθία
2 σχόλια
-
Όλα τα λεφτά το χαμόγελο του Κατσίρη.
-
Λίγη ΝΤΡΟΠΗ, δεν υπάρχει; Η Γορτυνία είναι μήνες αποκλεισμένη και εσείς βγάλετε φωτογραφίες; Αντί να ντρέπεστε, να σκύψετε το κεφάλι και χθές να δώσετε λύσεις






