Menu
RSS
Σάββατο, 27/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Κραυγή αγωνίας από εργαζομένους των Goody’s στην Τρίπολη που έχασαν τη δουλειά τους…

Κραυγή αγωνίας από εργαζομένους των Goody’s στην Τρίπολη που έχασαν τη δουλειά τους…
Ανάστατες είναι εργαζόμενες των Goody’s που έκλεισε πριν από λίγο καιρό στην Τρίπολη και βρέθηκαν από τη μία μέρα στην άλλη, χωρίς δουλειά.
Εργαζόμενες είπαν στο «Καλημέρα Αρκαδία» ότι δεν ειδοποιήθηκαν και ότι δεν έχουν πάρει καμία απόλυση στα χέρια τους (για να μπορέσουν να εγγραφούν ως άνεργες στον ΟΑΕΔ και να διεκδικήσουν επίδομα) και προσέθεσαν ότι βρήκαν από τη μία μέρα στην άλλη, τις πόρτες του καταστήματος, κλειστές.
Ισχυρίζονται ότι τους οφείλονται μισθοί, ότι έχουν προχωρήσει σε επίσχεση εργασίας και έχουν απευθυνθεί στην επιθεώρηση εργασίας.
 
 
Λένε ότι θέλουν να πάρουν τους μισθούς που έχουν δουλέψει, διότι έχουν οικογένειες και δεν αντέχουν άλλο. Επτά άτομα βρίσκονται στην ίδια κατάσταση. Μία από αυτές λέει: «Είναι παρά πολύ δύσκολα, εγώ κινδυνεύω να χάσω το σπίτι μου, διότι είχα χρεωθεί με δάνεια από τράπεζες. Έχουμε μείνει ξεκρέμαστοι.»
 
 
Επίσης, έχουν απευθυνθεί και στο Εργατικό Κέντρο Αρκαδίας και λένε ότι θα συνεχίσουν τον αγώνα τους, μέχρι να δικαιωθούν.
Στο σημείο αυτό, οφείλουμε να τονίσουμε ότι τα Goody’s λειτούργησαν για πολλά χρόνια στην Τρίπολη και ήταν μία επιχείρηση που έδωσε εργασία σε πολύ κόσμο. Φαίνεται ότι η κρίση την «γονάτισε» και αναγκάστηκε να κλείσει.
 
Οι διαφορές ανάμεσα σε εργοδοσία και εργαζομένους θα λυθούν από τις αρμόδιες υπηρεσίες.
 
Το «Καλημέρα Αρκαδία» κατέγραψε την κραυγή αγωνίας των εργαζομένων που έχασαν τη δουλειά τους. Παράλληλα ζητήσαμε την άποψη της ιδιοκτησίας της επιχείρησης που αρνήθηκε να κάνει οποιοδήποτε σχόλιο…
Σε κάθε περίπτωση, το «Καλημέρα Αρκαδία» είναι πρόθυμο να φιλοξενήσει την άποψη και της «άλλης πλευράς», οποιαδήποτε στιγμή.
 

1 σχόλιο

  • θανασης
    θανασης Πέμπτη, 27 Μαρτίου 2014 15:34 Σύνδεσμος σχολίου

    Ας τους δώσει ο Σαμαράς με τον Βενιζέλο από το πλεόνασμα {που κοροϊδεύουν τον κόσμο}

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...