Κώστας Βλάσης: «Ο Αλέξανδρος Παπαναστασίου υπήρξε πραγματικά μπροστά από την εποχή του»
150 χρόνια από τη γέννηση του Αλέξανδρου Παπαναστασίου, του σπουδαίου Αρκά πολιτικού, που γεννήθηκε στην Τρίπολη και με καταγωγή από το Λεβίδι Αρκαδίας, ο οποίος υπήρξε πραγματικά μπροστά από την εποχή του και άφησε ανεξίτηλο το αποτύπωμά του στη σύγχρονη πολιτική ιστορία της χώρας μας.
Θεμελιωτής της Β΄ Ελληνικής Δημοκρατίας και δικαίως αποκαλούμενος «Πατέρας της Δημοκρατίας», ο Αλέξανδρος Παπαναστασίου υπηρέτησε με συνέπεια τις δημοκρατικές αξίες, προτάσσοντας το όραμα για μια σύγχρονη, προοδευτική και δημοκρατική Ελλάδα.
Η πολιτική του σκέψη, οι αγώνες και οι δημοκρατικές παρακαταθήκες του παραμένουν επίκαιρες και αποτελούν πολύτιμο οδηγό για τις νεότερες γενιές.
Θερμά συγχαρητήρια στην Ένωση Τριπολιτών Αττικής και στον Σύλλογο Λεβιδιωτών Αττικής για την εξαιρετική πρωτοβουλία και την άψογη διοργάνωση.
Ανάρτηση Κώστα Βλάση
Tags:
Κώστας Βλάσης,Σχετικά Άρθρα
- Κηδεία Νικολάου Χ. Κυριακόπουλου
- Φυλακές στη Μεγαλόπολη | Ο Μητσοτάκης υπογράφει σήμερα την προγραμματική σύμβαση!
- Νικολάου | Οι 4 προτάσεις για τη βελτίωση του ΣΔΙΤ διαχείρισης των απορριμμάτων στην Πελοπόννησο (vd)
- Αρκαδία | Το ημερολόγιο εκδηλώσεων (ΑΝΑΝΕΩΝΕΤΑΙ)
- Δρόμος προς το Πανεπιστήμιο | Ολοκληρώνονται τα πεζοδρόμια και ο φωτισμός για να κινούνται με ασφάλεια οι φοιτητές






