Menu
RSS
Σάββατο, 20/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

«Σε όλα τα χωριά της Δημοτικής Ενότητας Μαντινείας έχει γίνει και από κάτι» (vd)

«Σε όλα τα χωριά της Δημοτικής Ενότητας Μαντινείας έχει γίνει και από κάτι» (vd)
Σε ένα σύντομο απολογισμό των έργων που πραγματοποιήθηκαν τα τελευταία περίπου 3,5 χρόνια, στη Δημοτική Ενότητα Μαντινείας, προχώρησε ο αρμόδιος αντιδήμαρχος, Δημήτρης Κοσκινάς, σε συνέντευξη τύπου που παραχώρησε την Παρασκευή στα ΜΜΕ.
Μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στη συντήρηση εγκαταστάσεων κτηρίων, σε έργα οδοποιίας, διαμόρφωση αγροτικών οδών, αναπλάσεις, καθαρισμούς σε ανεξέλεγκτες χωματερές, κοπή χόρτων, βελτίωση φωτισμού στα χωριά Πικέρνι, Μηλιά και Λουκά, αντικατάσταση δικτύων ύδρευσης και δημιουργία ιατρείου στη Νεστάνη.
Τόνισε πως παρά τις οικονομικές δυσκολίες, ο Δήμος ενέκρινε έργα που ανέρχονται στις 50.000 ευρώ και πρόσθεσε ότι «η παρούσα δημοτική αρχή δεν έχει παρωπίδες και πως σε όλα τα χωριά της Δ.Ε. Μαντινείας έχει γίνει και από κάτι», ενώ βασικός στόχος είναι να γίνει η ζωή των κατοίκων καλύτερη.
Β.Π.
 

2 σχόλια

  • ΚΏΣΤΑΣ
    ΚΏΣΤΑΣ Τρίτη, 27 Μαϊος 2014 14:28 Σύνδεσμος σχολίου

    Για τον καθαρισμό και επισκευή των παιχνιδιών της μοναδικής παιδικής χαράς της Νεστάνης παρακαλούσαμε 3,5 χρόνια. Φαίνεται περίμεναν να πάνε πρώτα τα παιδιά μου φαντάροι....

  • Aαγ
    Aαγ Σάββατο, 05 Απριλίου 2014 01:09 Σύνδεσμος σχολίου

    ο αντιδήμαρχος οσο αφορα για εργα στο δδ νεστανης εχει κανει καποιο λαθος το ιατρειο δεν είναι εργο του ο χωρος στον οποιο είναι τωρα το ιατρειο εχει διαμορφωθεί με εξοδα του πσν αρα με λεφτα του χωριου βεβαια να τονισουμε ότι τα εξοδα μεταφορας είναι εργο του αντιδημαρχου.Για λοιπα εργα δε ουτε προκα δε μπηκε

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...