Menu
RSS
Σάββατο, 04/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Στην Τρίπολη ο υποψήφιος ευρωβουλευτής της ΝΔ και πρώην αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ. Τάσος Δημοσχάκης (vd)

Στην Τρίπολη ο υποψήφιος ευρωβουλευτής της ΝΔ και πρώην αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ. Τάσος Δημοσχάκης (vd)
Επίσκεψη στην Τρίπολη και συναντήσεις με θεσμικούς παράγοντες πραγματοποίησε ο Τάσος Δημοσχάκης, υποψήφιος ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας.
Από το πρωί επισκέφτηκε τη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση, την Πυροσβεστική Υπηρεσία, το Δήμαρχο Τρίπολης και τη Μητρόπολη Μαντινείας και Κυνουρίας. Μιλώντας στα μέσα μαζικής ενημέρωσης εξέφρασε την ευγνωμοσύνη του προς τον πρωθυπουργό, ο οποίος όπως είπε τον τίμησε με την απόφαση του να τον συμπεριλάβει στο ευρωψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας.
"Με τις ιδέες και αξίες που πορεύτηκα ως αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας, με αυτές θα πορευτώ και στην πολιτική εφόσον εκλεγώ" είπε χαρακτηριστικά. Επιπλέον κάλεσε τους πολίτες να ψηφίσουν Νέα Δημοκρατία, καθώς όπως δήλωσε πρόκειται για το κόμμα που με τη συμμετοχή μας στην Ευρωπαϊκή Ένωση εξασφαλίζει σταθερότητα στη χώρα.
Τέλος σχετικά με την σταυροδοσία στις ευρωεκλογές δήλωσε ότι πρόκειται για μια πρωτόγνωρη και απόλυτα δημοκρατική διαδικασία, η οποία έχει αλλάξει το σκηνικό των ευρωεκλογών. Στο πλευρό του βρέθηκε ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ Αρκαδίας Τίμος Κατσίπος.
Β.Π.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...