Menu
RSS
Τρίτη, 30/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Η νέα σχολική χρονιά στην Αρκαδία θα ξεκινήσει στις …

Η νέα σχολική χρονιά στην Αρκαδία θα ξεκινήσει στις …
Το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων δίνει τη μάχη και θα την κερδίσει για να ανοίξουν τα σχολεία χωρίς προβλήματα στις 11 Σεπτεμβρίου, τόνισε ο Υ.ΠΑΙ.Θ., Ανδρέας Λοβέρδος σε συνέντευξη που παραχώρησε στον ραδιοφωνικό σταθμό «ΒΗΜΑ FM», στους δημοσιογράφους Α. Παπαστάθη και Α. Ραβανό.


Για την έναρξη χωρίς προβλήματα των σχολείων στις 11/9: «Τα βιβλία είναι στα σχολεία, αλλά δεν έχουν ακόμα ολοκληρωθεί οι διαδικασίες για την τοποθέτηση του προσωπικού.

Είμαστε σήμερα επί ποδός πολέμου να πω, κάπως έτσι είναι, τους είπα ότι σήμερα δε θα φύγει κανείς από το Υπουργείο, μέχρι να ολοκληρώσουμε τουλάχιστον σε τεχνικό επίπεδο τις σχετικές διαδικασίες, τους είπα να αφήσουν στην άκρη όλα τα ημερήσια προγράμματά τους με τις οικογένειές τους ο καθένας.

Δε θα φύγουμε σήμερα από δω αν δεν έχουμε ολοκληρώσει τις τεχνικές λεπτομέρειες αυτής της διαδικασίας, γιατί ο στόχος κύριοι δεν είναι απλώς να είμαστε στις 11/9 με το εκπαιδευτικό μας προσωπικό στα σχολεία. Δίνουμε και θα κερδίσουμε τη μάχη για να ανοίξουν τα σχολεία στις 11/9. Πέμπτη 11 του μηνός ανοίγουν τα σχολεία και πρέπει την προηγούμενη Παρασκευή στις 5 αν δεν κάνω λάθος Σεπτεμβρίου να είναι όλοι οι Καθηγητές με την απόλυτη ενημέρωση για τα σχολεία που θα πάνε.

Αυτό γιατί και από τη στιγμή που θα ενημερωθούν ότι θα τοποθετηθούν στο άλφα ή στο βήτα σχολείο της τάδε περιοχής, θα πρέπει οι άνθρωποι και να ταξιδέψουν και ορισμένες φορές τα ταξίδια είναι μακρινά και κατά δεύτερο λόγο θα πρέπει εκεί που θα πάνε.»

Κατά συνέπεια, τα σχολεία στην Αρκαδία θα ανοίξουν στις 11 Σεπτεμβρίου.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...