Menu
RSS
Κυριακή, 05/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Νομοθετική ρύθμιση για τις ακάλυπτες επιταγές ζητά ο Κώστας Βλάσης

Νομοθετική ρύθμιση για τις ακάλυπτες επιταγές ζητά ο Κώστας Βλάσης
«Οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις & ο ιδιωτικός τομέας πρέπει να στηριχτούν και να στηρίζονται με κάθε δυνατό τρόπο, ειδικά αυτή την εποχή....»
αναφέρει ο βουλευτής Αρκαδίας της ΝΔ, Κώστας Βλάσης, ο οποίος κατάθεσε ερώτηση με θέμα «Άμεση ανάγκη πρόσθετης παράτασης της δυνατότητας εξόφλησης επιταγών πριν την καταχώριση των εκδοτών τους στον ‘’Τειρεσία’’», από κοινού με ομάδα Βουλευτών της ΝΔ, προς τον Υπουργό Οικονομικών, κ. Ε. Τσακαλώτο, στις 24/7/2015.
Στην εν λόγω Ερώτηση προβάλλεται η αναγκαιότητα να προστατευθούν οι επιχειρηματίες, οι οποίοι χωρίς δική τους υπαιτιότητα και λόγω της τραπεζικής αργίας, έχουν εκδώσει ακάλυπτες επιταγές, με αποτέλεσμα να κινδυνεύουν να μπουν στην «μαύρη» λίστα του «Τειρεσία».
Τονίζεται ότι η τραπεζική αργία έχει επιφέρει τεράστιο πλήγμα στην ήδη φθίνουσα επιχειρηματική και εμπορική δραστηριότητα στη χώρα, γι’ αυτό ζητείται από τον Υπουργό να προχωρήσει αμέσως σε νομοθετική ρύθμιση για πρόσθετη εύλογη παράταση του χρόνου αποπληρωμής των ακάλυπτων επιταγών των επιχειρήσεων.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...