Menu
RSS
Κυριακή, 05/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Οι «10» ειδήσεις που … στενοχώρησαν την Αρκαδία το 2015!

Οι «10» ειδήσεις που … στενοχώρησαν την Αρκαδία το 2015!
Το 2015 ήταν άλλη μία χρονιά, με κακές ειδήσεις και δυσάρεστα γεγονότα στην Αρκαδία. Ειδήσεις που αφορούσαν το θάνατο ανθρώπων που σε ορισμένες περιπτώσεις ήταν νέα παιδιά…

Οι «10» ειδήσεις που προκάλεσαν στενοχώρια και τάραξαν την Αρκαδία, μέσα στο χρόνο που φεύγει, είναι:

Σκοτώθηκε σε τροχαίο 17χρονη
Ήταν 16 Αυγούστου, όταν μία 17χρονη κοπέλα, από τη Φαλαισία, που έχασε τη ζωή της σε τροχαίο, στο 3ο χιλιόμετρο Μεγαλόπολης – Λυκοχίων. (ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ)

Νεκρός 19χρονος σε τροχαίο στο Άστρος
Στις 30 Ιουλίου, άλλο ένα τροχαίο δυστύχημα, βυθίζει στη θλίψη την Αρκαδία, μ’ ένα 19χρονο παιδί να σκοτώνεται στην άσφαλτο. (ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ)

Εγκληματική ομάδα διακινούσε ναρκωτικά στην Αρκαδία
Ήταν μία είδηση που έκανε αίσθηση στις 7 Οκτωβρίου, όταν συνελήφθησαν Έλληνες και Αλβανοί για σύσταση εγκληματικής ομάδα που δραστηριοποιούνταν στη μεταφορά και προμήθεια ναρκωτικών ουσιών (κάνναβης και κοκαΐνης), τις οποίες διακινούσαν στην ευρύτερη περιοχή του Νομού Αρκαδίας. (ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ)

Νέα περίπτωση αυτοκτονίας συγκλονίζει την Τρίπολη
Στις 11 Μαρτίου, η Τρίπολη ξυπνά με μία υπόθεση αυτοκτονίας. στο πεδίο βολής του Στρατού, στην Τρίπολη, βρέθηκε το πτώμα ενός άνδρα, μέσης ηλικίας. (ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ)

«Έφυγε» ο «Αγαπητός» της Τρίπολης
Ο λόγος για τον Αγαπητό Ματθαίου που άφησε την τελευταία του πνοή, τον Αύγουστο, σε ηλικία 78 ετών. Οι πιο παλιοί στην Τρίπολη δεν μπορούν να ξεχάσουν το μοναδικό του ουζερί που έγραψε ιστορία στην πόλη. (ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ)

Αποχαιρέτησαν τη Μοναχή Παρθενία στο χιονισμένο Μοναστήρι της Μαλεβής …
Τήν Πέμπτη 12η Φεβρουαρίου 2015 ἡ Μοναχή Παρθενία Γιόβα, Ἡγουμένη τῆς Ἱερᾶς Μονῆς Κοιμήσεως Θεοτόκου Μαλεβῆς Κυνουρίας παρέδωσε τήν ψυχή της στά χέρια τοῦ Θεοῦ. (ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ)

75χρονος κατηγορείται για ασέλγεια ανηλίκου έναντι αμοιβής στην Τρίπολη
Στις 15 Απριλίου, η Αστυνομία δίνει στη δημοσιότητα τα στοιχεία 75χρονού, ο οποίος συνελήφθη την 21.3.2015, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Τρίπολης και σε βάρος του ασκήθηκε ποινική δίωξη για ασέλγεια με ανήλικο που συμπλήρωσε τα δέκα, αλλά όχι τα δεκαπέντε έτη, έναντι αμοιβής κατ’ εξακολούθηση, τελεσθείσα από ενήλικο που δρούσε κατά συνήθεια. Η είδηση φυσικά προκαλεί σοκ στην Τρίπολη.

Έφυγε από τη ζωή ο Γιάννης Παπαμήτρος
Ξαφνικά και τόσο πρόωρα, ο Οδοντίατρος Γιάννης Παπαμήτρος, φεύγει από τη ζωή, το Νοέμβριο, βυθίζοντας σε θλίψη, όσους τον γνώριζαν και μιλούσαν πάντα για εκείνον με τα καλύτερα λόγια.

Αλλοδαπός βρέθηκε απαγχονισμένος στο Στενό
Στις 10 Μαΐου, 43χρονος αλλοδαπός, από την Αλβανία, βρέθηκε απαγχονισμένος σε αποθήκη, στο χωριό Στενό. Άλλη μία περίπτωση αυτοκτονίας που σόκαρε την τοπική κοινωνία. (ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ)

Άντρας βρέθηκε νεκρός, μέσα στο σπίτι του, στην Τρίπολη …
Στις 12 Ιουνίου, το ΕΚΑΒ ειδοποιήθηκε και πήγε σε σπίτι της οδού Επαμεινώνδα μέσα στο οποίο βρήκε έναν άνδρα νεκρό… (ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ)

Φυσικά, σε όλες αυτές τις ειδήσεις δεν θα μπορούσε να μην βρίσκεται και ο τόσος ξαφνικός και άδικος θάνατος, μέσα στο Δεκέμβριο, του Γρηγόρη Μεγρέμη, που γέμισε με θλίψη όλη την περιοχή μας… (ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ)

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...