Menu
RSS
Τετάρτη, 15/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Νέο φράγμα ζητούν οι κάτοικοι της Μανθυρέας (εικόνες)

Νέο φράγμα ζητούν οι κάτοικοι της Μανθυρέας (εικόνες)
Συνάντηση με τον Πρόεδρο της Μανθυρέας Ηλία Μαχαίρα και κατοίκους του χωριού είχαν ο Περιφερειάρχης Πέτρος Τατούλης και ο Αντιπεριφερειάρχης Αρκαδίας, Βαγγέλης Γιαννακούρας.
Συζήτησαν με τους κατοίκους ενός παραγωγικού και με προοπτικές χωριού τα προβλήματα που υπάρχουν και στο τραπέζι έπεσαν και διάφορες προτάσεις για νέα έργα, όπως η κατασκευή ενός φράγματος.
Ενημέρωσαν για την πορεία των έργων, όπως είναι η ασφαλτόστρωση του δρόμου που ενώνει την Μανθυρέα με τον υδροβιότοπο της Τάκας και το Βουνό, η οποία θα ξεκινήσει την Άνοιξη (το έργο έχει δημοπρατηθεί).
Επίσης τη Δευτέρα, στο Περιφερειακό Συμβούλιο, θα ενταχθεί για χρηματοδότηση το έργο της αντικατάστασης μίας παλιάς γεώτρησης, ενώ είμαστε στη διαδικασία εξεύρεσης και του υπολειπόμενου ποσού για να δημοπρατήσουμε το έργο του γηπέδου της Τεγέας.
«Στη διάρκεια της συζήτησης τέθηκε και το θέμα των αποζημιώσεων, που δεν έχουν λάβει οι παραγωγοί, από την περσινή χαλαζόπτωση.. Θα παρέμβουμε και σε αυτό το θέμα, ώστε να υπάρξει επίσπευση της διαδικασίας, όσο βέβαια το επιτρέπουν οι συνθήκες...» αναφέρει ο Αντιπεριφερειάρχης.
 

Συνάντηση με τον Πρόεδρο της Μανθυρέας Ηλία Μαχαίρα και κατοίκους του χωριού.....Μαζί με τον Περιφερειάρχη μας Πέτρο Τ...

Δημοσιεύτηκε από Βαγγέλης Γιαννακούρας στις Πέμπτη, 25 Φεβρουαρίου 2016

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...