Menu
RSS
Δευτέρα, 17/06/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Το σπίτι του Κολοκοτρώνη στο Λιμποβίσι επισκέφθηκε ο Κουτσούμπας του ΚΚΕ (εικόνες)

Το σπίτι του Κολοκοτρώνη στο Λιμποβίσι επισκέφθηκε ο Κουτσούμπας του ΚΚΕ (εικόνες)

Περιοδεία στα χωριά του Μαίναλου, πραγματοποιεί ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας, ενόψει τωνεκδηλώσεων που διοργανώνουν το Σάββατο και την Κυριακή για το Λαϊκό Διδασκαλείο οι Κομματικές Οργανώσεις Πελοποννήσου και Δυτικής Ελλάδας του ΚΚΕ, μεταδίδει το 902.gr.

Το μεσημέρι της Παρασκευής, λίγο έξω από τη Βυτίνα, τον Δ. Κουτσούμπα υποδέχτηκε αντιπροσωπεία της ΚΟ Αρκαδίας, για να κατευθυνθούν μαζί στην «καρδιά» του καταπράσινου Μαίναλου.

Πρώτος σταθμός το Λιμποβίσι, μέσα στο πανέμορφο ελατόδασος, στα λημέρια του Κολοκοτρώνη, όπου βρίσκεται και το πατρικό του, που σήμερα έχει μετατραπεί σε μουσείο.

Αργότερα το απόγευμα, η αντιπροσωπεία βρέθηκε στη Στεμνίτσα, όπου και τον υποδέχτηκαν ζεστά κάτοικοι του χωριού, εκθέτοντας παράλληλα τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο τόπος τους. Ο πρόεδρος του πολιτιστικού - εξωραϊστικού συλλόγου «Ο Υψούντας», Δ. Μίχος, χάρισε στον Δ. Κουτσούμπα το βιβλίο «Από χώρα Στεμνίτζαν», που αναφέρεται στην πλούσια ιστορία του τόπου.

Αργότερα το απόγευμα, η αντιπροσωπεία βρέθηκε στη Δημητσάνα.



Το πρωί του Σαββάτου ο Δ.Κουτσούμπας επισκέφθηκε το χωριό Βαλτετσινίκο όπου τον υποδέχθηκαν θερμά οι κάτοικοι και του χάρισαν δύο λευκώματα με την ιστορία της περιοχής.  

Την Κυριακή, στις 9.30 π.μ., ο Δ. Κουτσούμπας θα επισκεφθεί το πατρικό σπίτι του κομμουνιστή ήρωα Νίκου Πλουμπίδη, στα Λαγκάδια.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...